Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kellene tennem? (egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aftersex kérdése:

Mit kellene tennem? (egy szétesett F/16)

Figyelt kérdés

A szitu: - egy barátommal(aki lány) egy kicsit mélyebb kapcsolatra vágytam, elmondtam neki és rá 2hétre kiderült hogy már körülbelül 2hete jár egy sráccal

- a srácról annyit kell tudni hogy külseje minden ismerősöm véleménye szerint a hányással vetekszik, és személyiségre is egy tapló nagyképű fazon... ismerem a gyereket, füvezik stb. (14éves azt hiszem) nem tartom magam egy Adonisznak.. de bármelyik ismerősöm még olyan is akivel nem vagyok jóban azt mondta eddig hogy bármilyen esetben inkább engem választana

- és annyira lealacsonyítónak éreztem hogy a lány őt választotta helyettem hogy a barátaim alig tudnak egy kis lelket verni belém...

- ráadásul úgy tudtam meg az egészet hogy a lány egyik barátnője mesélte el(titokban), és azt mondta hogy el szeretné mondani nekem de nem meri, mert fél hogy mit reagálok... (tényleg nagyon jóban vagyunk)

Miután elmondta a barátnője azután minden összeállt.

Tegnap beszéltem a lánnyal telefonon, és hát flörtölt velem.. lehet hogy én értem félre... de nem tudom mit tegyek.

2009. okt. 27. 17:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Takarítsad el azt az emberiség mocskát. A barátok erre is valók többek között. Mondd el neki a véleményedet.
2009. okt. 27. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

hát ahogy látom a szituációt ti még elég fiatalkák vagytok a hölgyike sem lehet egy nagy IQ-harcos inkább afféle szűzkurv@...na az ilyet jobb elkerülni de nagyonmesszire

és ahogy írtam te még fiatal vagy az élet előtted áll nem szabad egy puncinál leragadni nézz csak körbe több száz fiatal kiscsaj van aki a fél kezét adná érted...

és hidd el mire 20 éves leszel a nevére sem fogsz emlékezni

2009. okt. 27. 17:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Tudom,könnyú ezt mondani de szerintem felejtsd el ezt a lányt. Ha egy nyálas kis 14 éves fikás gyereket (aki ráadásul drogozik is :S )választott helyetted akkor itt nincs miről beszélni. Egyértelműen nem érett eléggé ez a csaj egy komoly kapcsolatra téged pedig EGYÁLTALÁN nem érdemel meg. Nekem a helyedben már el is ment volna a kedvem az egész dologtól ha megtudtam volna h egy ilyen fazonnal jár. Úgy látszik ez a szintje :S:S

Az ilyen emberekkel nincs mit tenni,egyszerűen hülyék és kész.

Szerintem komolyabb gondolkodású csajokkal foglalkozz,ezt a lányt meg verd ki a fejedből!

L/15

2009. okt. 27. 17:45
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
hagy ott a p×csába a csajt már mit ha nem mondhja el kivel jár akkor nem olyan jo barát legalábbis szerintem . de te tudod nem parázz rajta majd lesz más 20/f
2009. okt. 27. 18:04
 5/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
2009. okt. 27. 23:08
 6/7 A kérdező kommentje:

Új fejlemény ha érdekel valakit. Komik is érdekelnének:

- szóval a lány rám írt msnen, hogy erőt vesz magán és találkozzunk és elmondja nekem a helyzetet. Úgy tettem mint aki nem tud semmiről... kíváncsi vagyok mit és hogyan fog előadni. Jah, és végül odaírta hogy idézem : "szija szeretlek" namármost ezt nemtudom hogy értsem....

2009. okt. 30. 21:38
 7/7 anonim válasza:

Elég faszán szeret játszani az emberek érzéseivel.

Valószínűleg tudja ,hogy mennyire odavagy érte és szeret szórakozni!

Találkozz vele és kíváncsi vagyok mit mond!

2009. okt. 30. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!