Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rá merjek írni facebook-on?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Banderas123 kérdése:

Rá merjek írni facebook-on? (többi lent)

Figyelt kérdés
6 éve a buszon szemezgettem egy lánnyal. Iwiw-en meg is találtam rá írtam de egy pár levél után egyszer csak nem írt vissza. Most az egyik nap megtaláltam facbook-on és arra gondoltam megpróbálom még egyszer de félek, hogy hülyét csinálok magamból. Szerintetek érdemes lenne megpróbálni újra? Válaszotokat előre is köszönöm.
2013. aug. 12. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem egy próbát megér.ha akkor lehet,hogy nem érdekelted ez azért változhatott:) azért ne legyél túl nyomulós
2013. aug. 12. 14:28
 2/3 anonim ***** válasza:
igen, egy próbát megér, nem igaz? írj rá és meglátod. :) sosem tudhatod mit veszítesz ha meg sem próbálod.
2013. aug. 12. 14:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Semmiképp se irj rá ! Ha megteszed, másnap 1250 ártatlan kis nyuszikának fogják elvágni a torkát a húskombinátban !!!!!!!! Védd a nyulakat ! Ne irj !
2013. aug. 12. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!