Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lány észreveszi a fiún hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány észreveszi a fiún hogy az volt az első csókja? ( ha a lány tapasztaltabb)

Figyelt kérdés
megfordítva az előbbi :)
2009. okt. 27. 12:44
1 2
 11/17 anonim válasza:
Énis így vagyok vele,itt állok egy kapcsolat szélén és foggalmam sincs hogyan kéne csinálnom,eközbe a csajnak 4 palija volt már...:(
2009. okt. 29. 16:27
 12/17 A kérdező kommentje:
:)
2009. okt. 29. 17:00
 13/17 A kérdező kommentje:
hát a leendő enyémnek egyetlen egy, én lennék a második,és leszek is nagyon remélem,sok sikert a kiscsajhoz :)
2009. okt. 29. 17:55
 14/17 A kérdező kommentje:
várom további válaszaitok, tanácsaitok:)
2009. okt. 29. 17:56
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne, ha megmondanádneki?

de ha nem akarod, akkor csak csókold meg egy romantikus pillantban.Nem kell percekig smárolni, elég, ha egy finom szájrapuszival kezded, aztán ha nem ellenkezik, akkor lassan csókolgatod tovább külön az alsó és külön a felső ajkát, és utána kezded finoman használni a nyelvedet.De semmiképp se dugd le a torkán:)(volt egy pasi, aki nekem ezt csinálta) Csak egész finoman nyald meg az ajkát aztán ha hagyja akkor a nyelvét.

Ha mindeközben felállna neked(van rá esély), akkor vagy intézd úgy, h ne vegye észre, ha pedig észreveszi, egyszerüen mondd meg, h megkívántad, mert szereted és mert olyan szép és érzéki.ettől elájulnak a lányok:)

ha mégsem ajul el, esetleg kinevet vagy hisztizik, akkor éretlen!

Ird meg h sikerült! 19/L

2009. okt. 29. 23:03
 16/17 anonim válasza:
Na,mi volt? :)
2010. febr. 13. 19:50
 17/17 anonim válasza:
Életem első csókja után nekem nem akarta elhinni a csaj, hogy az volt életem első csókja :D Nem nagyképűségből mondom, mielőtt leszólna engem bárki :)
2011. aug. 27. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!