Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány az is meröseim közül?
Figyelt kérdés
De nem tudom hogy mondjam el neki régebben egy suliba jártunk talán 3 madik osztályig adig nagyon jól el voltunk (jóba voltunk meg minden) de utána át ment egy más ik iskolába de az iskola nincs mesze egymástól.de mióta át ment azóta szeretem őt.Azaz 5 éve most megyek 8 adikba de most van barátja már jópár ideje elöször szakitotak és utána ujra öszejötek de azóta márt 1 éve együt vanak.mindengondolatom rolaszól és nagyon szeretm de nem tudom mit tegyek már régóta várom hogy szakitsanak lécies segitseek :)2013. aug. 10. 22:41
1/8 anonim válasza:
Mondd el neki mit érzel (még ma), ha tovább vársz örökre elveszítheted, bátorság. ha nem mered élőbe, akkor írd meg neki FB-n, vagy SMS-be.
2/8 anonim válasza:
Tárd ki minden érzésedet, udvarolj neki, hívd el valahova! Mondjuk moziba és utána igyatok meg valamit valahol. Esetleg ha nem lenne miről beszélgetnetek, legalább a filmről tudtok majd beszélni. Bátraké a szerencse, nem kell beszarinak lenni. "Ideje élni vagy halni hagyni."
3/8 A kérdező kommentje:
van egy kis gond nem azal mit te irtl 1 nem tom a számát 2 palija van nemis az hogy félek a palijától mert ojankemény mit a babaszar hanem hoy nem vagyok anyira kötekedös tipis de ha valki nagyon fel húz ak kicsapom minta büdös szart meg hogy esne má neki hogy palijavan énmeg csak leirom neki fb hogy szeretem meg am is szetem joban szereti szeméjes dolgokat de köszi hogy itál lehet meg fogado a tanácsod!
2013. aug. 10. 22:54
4/8 anonim válasza:
beszélj vele, és együtt menjetek el egy könyvesboltba és vegyetek egy helyesírás szótárt.Milyen romanrikis lenne.
6/8 A kérdező kommentje:
lajvan csak elöre szolok értem a célzásod és neidegesits estére am lehet meg kérdezem a legjob haverom mert csak ö tud eröllaz egészröll.
2013. aug. 10. 22:58
7/8 anonim válasza:
FIgyelj, mit veszíthetsz? Elmondod neki aztán majd ő eldönti kit szeret és kit nem... Ha valóban jóban voltatok, akkor mondd el neki... Úgy is a csaj dönti el...
8/8 A kérdező kommentje:
kösönöm ezt a választ tetél elém egy kis reményt nagyon köszönöm :d
2013. aug. 10. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!