Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova lehet ilyen szar időbe elmenni randizni? Ami romantikus?
Ezernyi kávézó van, ahova érdemes elmenni. Nyugatinál elég sétálni mondjuk oktogon felé, és rögtön találsz legalább öt teázót. Vagy pl Kopaszi gát (Rákóczi hídnál) szerintem nagyon szép hely, ott is van kávézó, tehát, ha elromlik az idő, akkor is be tudtok ülni valahová. Az jó drága, de minőségi.
Feneketlen tónál is érdemes sétálgatni, van fagyizó, kávézó, étterem. Pl. Fadrusz utcában (móricz zs. körtér és kosztolányi tér között) van egy Rotana nevű teázó, itt van vízipipa, kaja, pia.
Kálvin térnél, monyó café. Astoriánál Csendes kávézó.
Nyugatinál Costa Cofee nem rossz, de nagyon drága és minőségben egyáltalán nem olyan jó. Neten, ha nézelődsz, találsz még ezernyi helyet. De Costa Coffee, Starbucks helyett én valami kisebb, de minőségi kávézót keresnék.
Nem tudom miért kell beszólni a kérdezőnek. Én pesti vagyok, de engem is érdekelnek az új helyek, mert esetleg a többit már unom.
Ha nem feltétlen csak kávézók érdekelnek, akkor vidd el a kedvesed a budavári labirintusba! Főleg az esti séta a legjobb ott, mert akkor lekapcsolják a világítást, és kis lámpásokkal kerenghettek lent. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!