Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szórakozóhelyen ha leszólítok egy srácot/lányt (általánosságban kérdezem:D) akkor milyen témákról lehet beszélgetni?
Hát nem tudom mit lehet egy szórakozóhelyen beszélgetni miközben atomból megy a zene.Én nem szoktam.De nem is kell.
Én csak szimplán odamegyek táncolni a kiszemelt csajhoz egy ideig,azt elkezdem fogdosni és később megkérdem akar-e jönni baszni.És a válasz általában igen.
Ennyi...nem kell ezt túlkomplikálni.
Átlagos szórakozóhely alatt mit értesz? diszkót, kocsmát, játszóházat?
Ha hangos a zene, tényleg értelmelen. És nem kell leszólítani. egy mosoly tökéletesen megteszi, aztán tánc és etc.
De tegyük fel, hogy mégis.. nézd végig a partnert, és ami eszegbe jut. Ha lány esetleg kérdezd a ruhájáról pl. Hogy hogyan került pont aznap este pont oda. -zene -melyik piát/kat szereti (rögtön meg is lehet hívni egy körre, nemtől függetlenül..) -kutyás vagy cicás típus, hányas a lába(MP:)) -mi a telefonszáma, és holőtulajdonképpaviláguniverzumban.
Minél inkább be vagytok csíve, annál inkább tök mindegy, mert a testetek komunikál úgy is a szavakra egyre kevésbé figyeltek...
Köszi a válaszokat!
Háttérben halkabb zene, szerintem általában piálni járnak oda :D café&söröző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!