Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy egy férfi szerelmes?
Mik a jelei, hogyan viselkedik és egyéb apróságok
22/L vagyok, és NORMÁLIS válaszokat kérek! :)
Köszönöm.
Hát, én csak magamról tudok írni.
Igyekszem mindig a kedvébe járni. Mindig olyan zene szól ha ilyen "bandabuli" van, ami neki tetszik. Egész véletlenül mindig van egy üveg a kedvenc pezsgőjéből. Mikor megérkezik kb kirohanok elé, folyton viccelődök vele, érdeklődök felőle. Ha bárki cseszegetné valakivel azt nagyon finoman alrébbtessékelem. Kikísérem a Taxihoz. Meg ilyenek. :)
Olyasmi jelekből, mint amit a többiek írtak.
Bár az még mindig nem bizonyítja szerintem a szerelmet.
Viszont, ha valaki szerelmes, legyen az férfi vagy nő, arról az emberről egyszerűen sugárzik, hogy szerelmes.
belenézel a szemébe, és látod abból, ahogy rád néz. Ezt egyértelműen lehet látni. Ha nem így látod, akkor valószínűleg (még) nem szerelmes.
Emlékszem, hogy mielőtt a barátommal összejöttünk, mindenki egyből látta, hogy szeretjük egymást, pedig egy szóval se mondtuk, sőt, állítottuk hogy csak barátság lesz ebből az egészből.
Aztán szakítottunk egy fél év után, de utána is jóban maradtunk, és bárhova mentünk mindenféle idegenek, de komolyan, akárkivel szóbaálltunk, mindenki mondta, hogy sugárzik rólunk a szerelem. (Újra együtt is vagyunk.)
Szóval a legegyértelműbb jel ez: látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!