Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beszédtémák egy 17 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszédtémák egy 17 éves sráccal? 16L

Figyelt kérdés
Neten ismerjük egymást már régóta,de most úgy néz ki találkozásra is sor kerül. Viszont az a baj,hogy én ilyenkor nagyon szótlan vagyok, nem tudok felszabadultan beszélgetni csak ilyen társalgás szintjén... Úgyhogy tudnátok mondani nekem témákat? Nagyon sokat segítenétek! Köszönöm :)
2013. aug. 8. 23:22
 1/2 anonim ***** válasza:

én ha egy lánnyal ismerkedek többnyire először a zenei ízléséről kérdezek. ezek után egyéb dolgok. ha végképp nem tudsz mit mondani beszélj az időjárrásról mint az angolok ;)

15f

2013. aug. 9. 00:00
 2/2 anonim ***** válasza:
pl mit szerettek csinálni. Szeretie xy zenét mik a kedvencei stb. 16f
2013. aug. 15. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!