Mit tegyek egy akaratos 16 éves sráccal?
Figyelt kérdés
Van egy drága kis barátnőm,2 gyerkőce van,egy 11 éves lány,és egy 16 éves fiú.A fiú öntörvényű,azt hiszi ő otthon a férfi,ha valamit ki talál az akkor is úgy kell hogy legyen ha össze dől a világ.Anyagilag is haza vágja az Anyját.Hiába kéri az ember,ordítja,vagy parancsolja hogy nem tegyen dolgokat,mintha a falnak mondaná.Nem tudok vele mit kezdeni,én nem vagyok veszekedős ember,agresszív sem ez a srác viszont igen.Az anyja már mondta legyek keményebb a sráccal de hogy??nem az én fiam,hogy neveljem ,hogy ordítsam le a fejét?Bár szerintem ki nevetne és csinálná tovább a hülyeségét.Mit tegyek hogy tudjak a kis barátnőmnek segíteni?Hozzá tartozik a dologhoz hogy távkapcsolatban élek,két hetente tudok hozzájuk menni.2013. máj. 7. 07:22
1/3 anonim válasza:
Úgy gondolom, ezt a kis barátnőd rontotta el már sokkal korábban, ha távkapcsolatban éltek, te sok mindent nem tehetsz. Ha csak kéthetente találkoztok, szerintem fölösleges keménykedned, csak meggyűlölteted magad a kölyökkel. Próbáld partnerként kezelni és észérvekkel hatni rá, és örülj, hogy nem kell napi szinten vele élned.:)
2/3 anonim válasza:
Sajnos itt mar nem lehet konnyuszerrel hatni ra... Nagyon el lett eresztve annak idejen... Egy anyai pofon nem artana, az anyukanak kicsit kezebe kene vennie a dolgokat. A srac akkor is csak egy kamasz!
3/3 anonim válasza:
Te vagy a nevelőapja, vagy mi? Írd már le, hogy ki vagy neki, mi van veletek stb. mert ezt így annyire nem nagyon értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!