Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek egy akaratos 16...

Mit tegyek egy akaratos 16 éves sráccal?

Figyelt kérdés
Van egy drága kis barátnőm,2 gyerkőce van,egy 11 éves lány,és egy 16 éves fiú.A fiú öntörvényű,azt hiszi ő otthon a férfi,ha valamit ki talál az akkor is úgy kell hogy legyen ha össze dől a világ.Anyagilag is haza vágja az Anyját.Hiába kéri az ember,ordítja,vagy parancsolja hogy nem tegyen dolgokat,mintha a falnak mondaná.Nem tudok vele mit kezdeni,én nem vagyok veszekedős ember,agresszív sem ez a srác viszont igen.Az anyja már mondta legyek keményebb a sráccal de hogy??nem az én fiam,hogy neveljem ,hogy ordítsam le a fejét?Bár szerintem ki nevetne és csinálná tovább a hülyeségét.Mit tegyek hogy tudjak a kis barátnőmnek segíteni?Hozzá tartozik a dologhoz hogy távkapcsolatban élek,két hetente tudok hozzájuk menni.
2013. máj. 7. 07:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolom, ezt a kis barátnőd rontotta el már sokkal korábban, ha távkapcsolatban éltek, te sok mindent nem tehetsz. Ha csak kéthetente találkoztok, szerintem fölösleges keménykedned, csak meggyűlölteted magad a kölyökkel. Próbáld partnerként kezelni és észérvekkel hatni rá, és örülj, hogy nem kell napi szinten vele élned.:)
2013. máj. 7. 07:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajnos itt mar nem lehet konnyuszerrel hatni ra... Nagyon el lett eresztve annak idejen... Egy anyai pofon nem artana, az anyukanak kicsit kezebe kene vennie a dolgokat. A srac akkor is csak egy kamasz!
2013. máj. 7. 14:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Te vagy a nevelőapja, vagy mi? Írd már le, hogy ki vagy neki, mi van veletek stb. mert ezt így annyire nem nagyon értem.
2013. máj. 7. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!