Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek mennyire gáz ha egy srác BETEGESEN fél a darazsaktól?
Ha meglátok egyet ösztönösen menekülök, be is égtem már ezzel párszor :D
Volt hogy annyira megijedtem hogy elszaladtam sikítva, kb mint egy 6 éves kislány :D
A testem magától mozog ilyenkor, nem tudok mit tenni :(
Nah? Vélemény? Mennyire kizáró ok? am nem vagyok reménytelen eset vagy ilyesmi de a nyarat csak emiatt nem szeretem...
F
1 Hány éves vagy?
2 Én ilyesmi dolgoktól nem félek (mondjuk egy rohadtnagy szőrös pókot én se akarok a pofámba), úgyhogy nemtom, hogy milyen, de én alapból lekislányozok magamban mindenkit aki fél valamilyen rovartól.
Én a feleléstől, paranormális cuccoktól meg Piton professzortól félek
19 vagyok, amúgy, és nem félek idegenekkel való beszédtől, kivéve speciális eseteket, amikor pl a lány annyira szép hogy majd meg vakulok, de pár perc és tőle se félek xddd
Persze ettől még nem megyek oda idegen csajokhoz felszedni őket :D
A feleléstől mindenki fél xD hogy egyest kap :D amúgy némi szoc fóbia azért volt a gimibe, már nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!