Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha kiderülne hogy balhés a srác?
Megismerkedtem egy fiúval, aki tőlem 1 évvel idősebb. Nagyon jól elbeszélgettünk, sms-eztünk és találkoztunk is egyszer. Viszont most volt egyy nézeteltérésünk, amiben nem én voltam a hibás de nagyon hülyén viselkedett. Ráadásul a legjobb haverja (akivel én is jóba vagyok) most mondta el, hogy vannak elég érdekes dolgai, és nagyon balhés.. És ez nekem is feltűnt! Teljesen elment a kedvem ettől az egésztől, és már nem is tetszik! De ő találkozni akar velem továbbra is mert nagyon megtetszettem neki. Mit csináljak hogy ne bátnsam meg? Meg, hogy ne haragudjon? Kicsit tartok tőle...
17L
Ááá, dehogy! ha ő lenne az utolsó ember a Földön, akkor egyedül halnék meg erős, független nőként.. Nem akarok ezekután tőle semmit!
De mit csináljak? Mondjam ezt meg neki? :| Félek attól hogy fog reagálni..
Ha fél minnél előbb túl kell lenned rajta, mitől félsz, hogy bánt téged? Szerintem ő járna rosszabbul.
Ha meg tudod, hogy balhés, akkor szard le a kis lelki világát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!