Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy ha megtetsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha megtetszik egy lány, akkor félek tőle?

Figyelt kérdés

Félek ráírni msnen, pedig most is fent van...

attól félek megharagudna vagy ilyesmi

hogy legyek bátrabb?

2009. okt. 26. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:

lol.én is ien vok:D

de csak egy lánnyal, de most nincs msn en. majd este:D

2009. okt. 26. 15:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted le fogja a fejed harapni, szerintem nem. A másik, hogy az msn egy olyan álca, amikor nem látja a szemed az illető, hanem csak azt, amit írtál, vagyis nincs vesztenivalód. Írj neki szépeket.
2009. okt. 26. 15:26
 3/7 anonim ***** válasza:
A lányok többsége nem harap :D szal nyugodtan írj rá aztán dumálgass vele egy kicsit. Amúgy hány éves vagy?
2009. okt. 26. 15:27
 4/7 A kérdező kommentje:
17 vagyok.
2009. okt. 26. 16:01
 5/7 anonim ***** válasza:
43%
Ennyi idősen én nem msn-en szólítottam le a nőket te kis homár. A mai fiatalság teljesen elkorcsosul, hogy ilyen problémáik vannak. Eszembe nem jutna valakinek virtuálisan udvarolni, szánalmas vagy haver. Kösd fel magad vagy kezdj valamit az életeddel.
2009. okt. 26. 21:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Érdekes ,én is így vagyok,ha meglátom Őt,akkor mintha félnék tőle de ez a félelem jó érzés.
2009. nov. 9. 20:21
 7/7 anonim ***** válasza:

2009-10-26 21:56

Ha a mostani csajok nem lennének annyira visszautasítóak, akkor nagyobb bátorsággal szólítanánk le csajokat személyesen... Most attól hogy valaki ilyen, szerintem nem kéne felkötnie magát, a világ tette ilyenné és az olyan csajok (tisztelet a kivételnek...)

2010. febr. 28. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!