Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tarak kérdése:
Szerintetek azok a sracok, akik tavol keleti (kinai, vietnami) csajokra hajtanak, azok luzerek, vagy valami komplexusok van? Foleg lanyok velemenyekre vagyok kivancsi!
Figyelt kérdés
tobbszor hallottam, valaki szerint mert kisebb ott alul, de legfokebb mert ok is kisebbek. Ugyanakkor nagyon sok magyar lanynak fekete vagy arab kell, szerintem ezert is nagyon sok feher sracnak jonnek be az azsiai lanyok.2013. aug. 7. 19:14
1/9 anonim válasza:
Akinek nem jönnek be az ázsiai lányok az meleg
2/9 anonim válasza:
mert a japán nyelv olyan kawaii :3
3/9 anonim válasza:
Japán lányokra "hajtok", de megfelelnek nekem a magyarok is. Volt is kapcsolatom és nincs "odalent" probléma.
Hiába próbálsz erre valami általános szabályt találni, nem fogsz. Egyébként pedig amit # 1 mond.
4/9 anonim válasza:
Ha fiú lennék, én is "sárga" csajokra hajtanék, mert gyönyörűek!
23L
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Hát nekem nem tetszenek. És aki ezért lepontoz az . * .
7/9 anonim válasza:
[link] nekem is egy ehez hasonló csaj teszik. Csak nem merek vele járni mert félek hogy ciki lenne, magyar létemre...
8/9 anonim válasza:
> [link] nekem is egy ehez hasonló csaj teszik. Csak nem merek vele járni mert félek hogy ciki lenne, magyar létemre...
??? Ciki ??? Lucy Liuval járni ???
Waaaaaw, nagyon menő lehetsz, ha neked ez ciki! :-)
Egyébként, ha a véleményemre vagy kíváncsi:
ne adj mások véleményére! :-) :-) :-)
9/9 anonim válasza:
Ázsiai csajok powaaaa, aki meg az ellenkezőjét gondolja, na az a lúzer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!