Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek fontos h hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek fontos h hogy néz ki 1 pasi?

Figyelt kérdés
ha humoros, megértő, kedves?? 14/f
2009. okt. 26. 01:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

hát ne legyen bunkó:D

kinézet az nem annyira fontos ha szeretem.

de azért legyen ápolt:D

és értsen meg..:D

szóval mint a mostani barátom.:D

18/L

2009. okt. 26. 01:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Valamilyen szinten persze, hogy számít, hazugság hogy nem, de szerintem emberfüggő a mértéke.

A lányok sokkal jobban kibékülnek a külső hátrányokkal, ha a belső tulajdonságai megnyerőek a másiknak, az tuti.

Részemről spex a külsőről annyit, én csak azt várom el, hogy egy fiú tegye meg magáért, amit megtehet, ápolja magát, amit meg tud tenni a jó kinézetért, azt tegye is meg. Ennyi. Cuki pofával úgyse tud levenni a lábamról. Csak, ha társul vmi belső értékkel..

Belső értékkel meg le tud venni, és nem szükséges a cuki pofa. Számomra a belső értékek valahogy meg is szépítik a másikat, ha amúgy nem is jönne be.

2009. okt. 26. 02:38
 3/11 anonim ***** válasza:
75%

Hát a lányoknál van az a duma hogy nem a külső számít hanem a belső. De persze csak ha cukcsi emós, vagy ha kigyúrt izmos meg hasonlók. Máskülönben szóba se állnak.

Ez náluk az a nem a külső számít jelentése.

És nem azt jelenti hogy ha rendes akkor nembaj ha csúnya. Hanem ha belsőre nem tetszik akkor hiába szép nemkell.

Értitek? Mondjuk ezt nekem egy emós lány mondta szóval eleve ferdén néz a világra.

2009. okt. 26. 03:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az utolsónál a pont!

Kénytelen minden srác gyúrni járni mert már átlagos testalkattal vagy 2-3kg plusszal az isten f*szának se kell!

Hiába mondják a csajok a süket dumát , de a gyakorlat mit mutat? nagy része a bunkókért van oda , a nagypofájú , drogos , minden héten bebaszó lerészegedő mindent összehányó srácokért... sajnos aki nem iszik nem cigizik nem drogozik de alkalomadtán bulizik(mint én) érzi magát szarul!

Ezen nem kell megsértődni stb , de ha jól belegondolunk ez így van! Szóval ez a fiatal lányok paradoxonja :)

2009. okt. 26. 08:33
 5/11 anonim ***** válasza:

Nálam számít a külső igenis, nem hazudok.

A külső fog meg, a belső tart meg.

(De ne ilyen emos kölykökre gondoljatok)

Igazából magam se tudnám meghatározni, hogy kijön be, mert ha olyan kisugárzása van, akkor felőlem lehet rövid haja, vagy hosszú haja, érdekel. Szóval ne add fel, elég fiatal vagy még, lesz szerelem bőven. :)

Én személy szerint utálom a bunkó nagypofájú pasikat, és nem zavar, ha van egy kis felesleg, páromnak is szép kerek pocija van, mégis 4 éve vele vagyok. :)

2009. okt. 26. 08:57
 6/11 anonim ***** válasza:

Persze, számít a külső, annyiban, hogy ne undorodjak, ha hozzá kell érnem, legyen ápolt.

Srácok, túlságosan leírjátok a csajokat... Egy bűnronda fiú is lehet vonzó, ha olyan a személyisége, higgyétek el:)

2009. okt. 26. 09:18
 7/11 anonim ***** válasza:

És neked fontos a kinézet? Természetesen. Mindenkinek fontos. Senki nem járna egy olyan pasival, aki szerinte bűn ronda. Viszont mindenki szemében más a bűn ronda. Nekem pl. általában olyan pasik tetszenek, akik mások szerint nem valami szépek, de én odavagyok a külsejükért IS! Mert hiába kívülről álompasi, ha egy tahó állat. Legyen kedves, megértő, okos, vicces, törődő és persze szeressen. Nehéz ilyet találni. Ezért én mostanában a külső fontosságát veszem lejjebb. Mert tökéletes úgysem lesz, de ha csak egy pici külső hibája van, az akkor már kit érdekel?

Na, ezt most jól összevissza fogalmaztam, de még nagyon reggel van ;)

2009. okt. 26. 09:25
 8/11 anonim ***** válasza:
a külső megfog a belső megtart....
2009. okt. 26. 10:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Jaj nemár, persze, a csajok a rohadt hazudozó állnok ribancok, de ne csinéljatok úgy, mintha ti pasik totálisan tennétek rá, hogy hogyan néz ki a csaj. Mert a két nem közül a pasik kötnének kevesebb kompromisszumot, hogy 'jójó csúnya de iszonyú jófej'. Az fix, hogy a lányokat kevésbé éredekli a külső többnyire, mint a pasikat.
2009. okt. 26. 10:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Legyen igényes tiszta ne érezze magát fölénybe egy nő felett! Ne legyen agressziv éljen normális életet! Megértő és nézze azt is hogy a lány hogy mit szeretne! Ne csak magát! Önzőségre gondoltam!
2009. okt. 26. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!