Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jó nyári randiötleteket tudtok?
Figyelt kérdés
Már régóta ismerjük egymást a sráccal, párszor randiztunk is. Van valami jó ötletetek a mozi és a fagyizas kivételével?
17/l
2013. aug. 6. 10:47
3/11 anonim válasza:
A randin egy dolog számít. A kölcsönös szimpátia. Ha ez megvan, akkor felőlem a városba is sétálhatunk, és lehetünk spontának (de hülye szó, egyáltalán helyes? :D), mert a másik személye a lényeg... De te még feszélyezve érzed magad ahhoz, hogy dobj random ötletet, hogy "szeretnél megnézni egy folyópartot, egy parkot, egy épületet, egy naplementét, egy spéci fülbevalót akarsz, vagy parfümöt nézni valami plázába, etc...)
4/11 A kérdező kommentje:
Igen, gyakran van hogy csak úgy osszefutunk és sétálunk, beszélgetünk, elmegyünk egyutt megvenni valamit.
Csak gondoltam, valami különleges, esetleg vicces randihelyszin. :)
Állatkert a mi korunkban baromsag?
2013. aug. 6. 11:03
5/11 anonim válasza:
Semmi sem baromság! :) Vele vagy, és élvezitek egymás társaságát. :D Nekem az egyik kedvenc randihelyem, egy körforgalom, ahol rá látni Budapestre... :D
6/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy mi pécsiek vagyunk és már a legtöbb ilyn helyn voltunk.
2013. aug. 6. 11:19
7/11 anonim válasza:
menjetek ki a határba, kukoricaföldre bújócskázni, kempingezni a közepén, vagy a környékbeli helyekre kirándulni.
8/11 anonim válasza:
Biliárd.
Egy hűvös sötét szalon,az jó 40 fokban.
9/11 anonim válasza:
Mecsextrém? De amúgy az állatkert is jó ötlet. Túrázás a mecsekben, majd ha nem lesz ilyen hőség. Zsolnay Negyedben a "Labor", Szent István tér, a Balokány felé van egy mesterséges tó (nem pécsi vagyok, nem tudom, hogy hívják), Tettye... Hirtelen ennyi jutott eszembe.
10/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok, a tettyi romok mellett pl egy piknikre gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!