Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen jó nyári randiötleteket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jó nyári randiötleteket tudtok?

Figyelt kérdés

Már régóta ismerjük egymást a sráccal, párszor randiztunk is. Van valami jó ötletetek a mozi és a fagyizas kivételével?

17/l

2013. aug. 6. 10:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Strand, túrázás...
2013. aug. 6. 10:51
 2/11 anonim ***** válasza:
pfff ebben a melegben strand!
2013. aug. 6. 10:51
 3/11 anonim ***** válasza:
A randin egy dolog számít. A kölcsönös szimpátia. Ha ez megvan, akkor felőlem a városba is sétálhatunk, és lehetünk spontának (de hülye szó, egyáltalán helyes? :D), mert a másik személye a lényeg... De te még feszélyezve érzed magad ahhoz, hogy dobj random ötletet, hogy "szeretnél megnézni egy folyópartot, egy parkot, egy épületet, egy naplementét, egy spéci fülbevalót akarsz, vagy parfümöt nézni valami plázába, etc...)
2013. aug. 6. 10:52
 4/11 A kérdező kommentje:

Igen, gyakran van hogy csak úgy osszefutunk és sétálunk, beszélgetünk, elmegyünk egyutt megvenni valamit.

Csak gondoltam, valami különleges, esetleg vicces randihelyszin. :)

Állatkert a mi korunkban baromsag?

2013. aug. 6. 11:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Semmi sem baromság! :) Vele vagy, és élvezitek egymás társaságát. :D Nekem az egyik kedvenc randihelyem, egy körforgalom, ahol rá látni Budapestre... :D
2013. aug. 6. 11:14
 6/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy mi pécsiek vagyunk és már a legtöbb ilyn helyn voltunk.
2013. aug. 6. 11:19
 7/11 anonim ***** válasza:
menjetek ki a határba, kukoricaföldre bújócskázni, kempingezni a közepén, vagy a környékbeli helyekre kirándulni.
2013. aug. 6. 11:31
 8/11 anonim ***** válasza:

Biliárd.

Egy hűvös sötét szalon,az jó 40 fokban.

2013. aug. 6. 11:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Mecsextrém? De amúgy az állatkert is jó ötlet. Túrázás a mecsekben, majd ha nem lesz ilyen hőség. Zsolnay Negyedben a "Labor", Szent István tér, a Balokány felé van egy mesterséges tó (nem pécsi vagyok, nem tudom, hogy hívják), Tettye... Hirtelen ennyi jutott eszembe.
2013. aug. 6. 15:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, a tettyi romok mellett pl egy piknikre gondoltam.
2013. aug. 6. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!