Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha egy srác szemüveges? 17/f leginkább korombeli csajok irjanak
Figyelt kérdés
azért érdekel a téma mert pár olyan helyzet alakult már ki h pl ettünk szobatársakkal ebédlőbe és a csajok csak nevettek meg suttogtak...2009. okt. 25. 17:44
1/14 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem ciki ha egy srác szemüveget hord.
persze ez függ a szemüvegtől is hogy jól áll-e a viselőjének, de szerinetem a csajok nem rajtad nevettek.
a korombeli csajok folyton vihorásznak még az is lehet hogy azért sugdolóztak mert bejössz valamelyiknek:)
16/L
2/14 anonim válasza:
van akinek kifejezetten jól áll :)
17/L
3/14 anonim válasza:
dehogy :)
szerintem helyesek azok a srácok :)
4/14 anonim válasza:
nekem bejönnek a szemüveges srácok :)
5/14 anonim válasza:
nagyban függ a szemüveg kinézetétől, stílusától, meg attól is, h az adott szemüveg hogy áll a viselőjének. de nem hiszem, h a suttogás én nevetgélés ezzel lenne összefüggésben. mármint konkrétan a szemüveggel nagyon nem hiszem. ha pedig úgy érzed, h nagyon gáz, akkor kérd meg a szüleidet, h vegyetek új keretet, vagy hordhass kontaklencsét, előbb-utóbb úgyis megtennék neked.:) engem nézve pl.: van egy fiú, aki halálosan jól néz ki. ilyet még nem láttam (szerintem többet nem is fogok).:D szemüveges, és bizony nagyon jól áll neki, szerintem nem is lenne ugyanaz nélküle. erről ennyit;)16/L
6/14 anonim válasza:
Hát a szemüvegeseken a 70-es évekbeli általános iskolások vihorásztak,mikor ilyen nagy sztk-keret volt az egyetlen,amit hordani lehetett.A mai modern világban a szemüveg olyan átlagos dolog,mintha azt kérdezted volna,hogy ciki-e cipőt hordani
7/14 A kérdező kommentje:
köszi ezt a sok választ, azért furdalta az oldalam a téma mert nem egyszer kerültem ilyen szituációba ahol érződött is h tényleg engem cikiznek... mivel belsőm nem tudhatják csak következtethetnek ezért a külsőmmel lehet a gond... nemtudom mi... rövidhaju szemcsis kissebb termetü vagyok, kicsit visszahuzódóbb... és mostanába adok is magamra..(gyúrok meg hasonlók..)
2009. okt. 25. 18:05
8/14 anonim válasza:
Ha jóláll akkor nem gáz (: Csomó srácot ismerek akinek kifejezetten jóláll...
L/15
9/14 anonim válasza:
hát szerintem kevés srácnak áll jól.
10/14 anonim válasza:
Normális felfogűsú csajoknál, akiknél nem a külső a minden és minden, egyáltalán nem nagy dolog, ha szemüveges a srác. Szóval ugyanakkora esélyed van, mint egy olyan pasinak, aki nem hord szemüveget. :) Sok olyan fiú ismerősöm van, akik szerintem még jobban is néznek ki szemüvegben, mint anélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!