Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, most a ti véleményeteket kérdezem . Persze a lányoké is érdekel. (lány vagyok) SEGÍTSETEK! MIT tegyek?
Jaj ezek a helyesíráshuszárok...
Csalódott, biztosan nehéz volt elmondania és nem azt kapta amit szeretett volna. Lehet, hogy sohasem lesztek "úgy" jóban, talán jön egy másik lány neki az életben aki nem "csak"(?) barátságot akar. Várj kicsit, néha írj fb-on.
De ha valakinek van még tipje akkor könyörögve kérem hogy írják le. Még akkor is ha bunkó megjegyzés,vagy bántó .
Minden ember véleménye fontos ,és érdekel .
Hát szerintem vagy nagyon szomorú vagy megharagudott rád. De talán kicsit mindkettő. Szerintem ha felveszed vele a kapcsolatot és kicsit beszélgettek talán jobb lesz a helyzet.
14/f
Én is pont ilyen helyzetben vagyok már hosszú-hosszú évek óta, mint a barátod.
14 évesen ismertem meg egy lányt, akibe egyből beleszerettem és rengeteget beszéltünk és találkoztunk meg minden, de ő mindig csak barátként tekint rám.
És sokszor elhatároztam, hogy elmondom neki valójában mit érzek, de félek hogy elveszítem őt mint barátot, mert nem viszonozná... pont úgy mint te :D ami teljesen érthető mondjuk, mert az érzelmeket senkire sem lehet ráerőszakolni, de mégis rosszul esne.
Minden esetre nagyon bátor húzás volt a barátodtól hogy megtette, nekem nem menne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!