Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy jöjjek vele össze?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöjjek vele össze?

Figyelt kérdés
Van egy srác,akit már 10 éves ismerek és jóba is vagyunk meg minden.:D Általános suliba szerelmes voltam belé,de akkor ő egy másik csajba volt és ugye így nem viszonozta,de akkor is jóban voltunk..igaz szinte még "ovisok" voltunk..kb egy évig szerettem,aztán elfelejtettem,közbe a képbe jött más srác,de ő viszonzatlan..és már sikerült elfelejtenem.. most viszont ezzel a sráccal nagyon jóba vagyunk,bulizgatunk együtt stb és az egyik bulin nagyon közel kerültünk egymáshoz és csókolóztunk is :D mondta,hogy tetszek neki,de eddig nem mert lépni,mert azt hitte,hogy esélytelen,hogy én még mindig mást szeretek meg régen elrontott mindent..mondtam,hogy nekem is tetszik és lenne esélye,de aztán nem tudtunk beszélgetni,mert megzavartak..de még mindig mindenki azzal a másik sráccal piszkál,aki viszonzatlan volt..hogy érjem el,hogy tudja,hogy csak ő érdekel és vele akarok komolyabbat? Kicsit félénk,szóval hogy lehetne köztünk valami komolyabb?? 17/L
2013. aug. 4. 22:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyszerű. Kimondta, hogy kellesz neki, kimondtad te is hogy kell neked. Ha szükségesnek érzed, írj neki ilyen üzenetet: "Amit a buliban mondtam, hogy van esélyed, és hogy tetszel , az nem hülyeség! :)" Én is kb hasonló cipőbe járok. Rég eljfelejtett szerelem 6 év blabla. :D Szóval soks ikert!
2013. aug. 5. 10:20
 2/2 anonim válasza:
Hívd át magadhoz, amikor nincsenek otthon a szüleid/lakótársaid és minden ki fog alakulni :)
2013. aug. 7. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!