Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvegyem ezt a ruhát randira vagy kövér vagyok hozzá? (KÉP)
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Tudom hogy kövér vagyok nagyon. Volt egy balesetem ami miatt nem tudtam mozogni na és persze össze-vissza zabáltam felcsúszott 10 kg. Így most 171 cm-hez 67kg vagyok. De azon vagyok hogy leadjam. A randi ma este lenne nem tudom hogy felmerjem-e ezt a ruhát venni. Szerintetek?
2013. aug. 3. 11:32
21/29 A kérdező kommentje:
Olyan helyre megyünk ahol nem túl kirívó ez a ruha szertintem. A másik meg az hogy iszonyatosan meleg van. Az a gond hogy nem vagyok vékonyabb meg laposabb mert láttam ilyesmi ruhát egész vékonyakon is és nem voltak ennyire kirívóak. Lehet nem ezt veszem fel mert nem vagyok könnyűvérű amúgy és így lehet annak tűnnék :(
2013. aug. 3. 13:47
22/29 anonim válasza:
hülyevagy, ku.rva jól nézel ki. nehogy le merj fogyni :D
23/29 anonim válasza:
és tényleg, képet hátulról, oldalról is
24/29 anonim válasza:
Te hülye vagy, nem dagadt. :D Ez ááám a jó test. :D
26/29 anonim válasza:
Hát tényleg elég dagi vagy, de vedd fel nyugodtan, ha már elhívott a srác randizni biztos tetszeni fogsz neki.
27/29 anonim válasza:
Miért lenne dagi? Egyáltalán nem az.
57 kg-hoz képest viszont tényleg elég sokat változtat a 67(rajtam 3 kg fogyás is meglátszik.) Azért tartod magad kövérnek, mert nagy a változás, és ennél sokkal vékonyabb voltál, de még mindig nem vagy kövér.
Nem azt mondom, hogy ne adj le, mert adj, ugyanis ha feljönne még 10 erre, azon sokkal nehezebb lenne változtatni, de így is csinos vagy.
17/L
28/29 anonim válasza:
Na, felvetted végül? Sikered volt?
29/29 A kérdező kommentje:
Igen :)
2013. aug. 12. 00:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!