Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvegyem ezt a ruhát randira vagy kövér vagyok hozzá? (KÉP)
16 éves lány vagyok. Tudom hogy kövér vagyok nagyon. Volt egy balesetem ami miatt nem tudtam mozogni na és persze össze-vissza zabáltam felcsúszott 10 kg. Így most 171 cm-hez 67kg vagyok. De azon vagyok hogy leadjam. A randi ma este lenne nem tudom hogy felmerjem-e ezt a ruhát venni. Szerintetek?
Nem vagy hozzá kövér.
Amúgy meg nem kell fényezni az egóját, ha 10kg t felszedett, akkor tényleg "nagyon kövér" önmagához képest, 10kg rengeteg, főleg ekkora alapmennyiségnél. De nem vagy taszítóan kövér(az esetemen ugyan már kívül esik), nem kell ezen parázni. Ha meg már randira hívtak, akkor feltehetően a srácnak is tetszel.
Nem értem az embereket...
A kövérek és a dohányosok úgy vannak üldözve, mint régen a boszorkányok.
Csak azért, mert van valakin zsír, vagy szeret füstölni, még nem lesz semmivel se rosszabb a többi embernél.
Csúnyább se minden esetben.
Elölről és ebben a pózban nem rossz, de tehetnél fel olyan képet, amin simán egyenesen állsz, és nem húzod be a hasad, plusz az sem látszik, a fenekeden hogy áll.
Ellenben ha a plusz kilók nem is zavaróak, azért randira ez a mellkipakolás talán túlzás, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!