Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar vmit tőlem vagy csak szimplán egy jó barát vagyok a számára?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó fiúbarátom(15). Általában egy héten 2x talizunk,akkor is csak a buszon, ezért nagyrészt csak msn-en beszélünk,de ha bejelentkezik rögtön ír nekem és mindig a képeimet dicséri és azt kéri h küldjek neki.Volt már úgy h több órákat beszéltünk egymással.Elköszönéskor, "holnap legyél,aztán beszélünk.szia puszi" <- így köszön el.
Légyszi irjatok véleményeket erről.Előre is köszi! 15/L
2009. okt. 25. 10:00
1/3 anonim válasza:
Vagy szeret, vagy b.u.z.i és téged tekint a "barinőjének".
De az valószínűbb, hogy szeret. Sok sikert kis csaj xD
-Sátán-
2/3 anonim válasza:
Szerintem határozottan akar tőled valamit. Nekem is volt (sajnos csak múltidőben) egy ilyen jóbarátom. Épp úgy volt minden ahogy te is leirtad... A végén viszont ő bevallotta érzéseit, amire én bunkó módon se köpni se nyelni nem tudtam, mert ő nekem csak barát lehet, mást nem tudnék vele elképzelni. Azóta nekem már komoly kapcsolatom van, és vele egyre kevesebb beszélünk, amit én nagyon sajnálok...:-<
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményt!:) Én is úgy vagyok vele h nem akarok tőle semmit se,de nem akarom a tudtára hozni mert akkor megromolhat a barátságunk..
2009. okt. 25. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!