Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ez nem esély akkor mi? Miért jön ki velem 2 esbben sétalni stb stb?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki 2 honapja tetszik, kb egy honapja beszélunk fbn azalatt kiderult h baratkent tekint rám mert tettem célzásokat és neki is leeshetett h én többet akarok. Nem rég kihivtam és kijött, elöre nem akartam nyomulni csak siman beszélgettünk ma viszont meg akartam csokolni es nem hagyta kesobb mondtam h mi lenne ha összejonnénk és mondta h most nem és ö nem ugy gondol rám mint én, kérdeztem h később és mondta nem tudja lehet igen lehet nem ... Amikor vele vagyok nagyon jol érzem magam és ha ez nincs igy forditva is akkor miért tudunk 2 3 orat ülni a padon ? És egy héten töbször is talalkozunk vagy beülünk valahova 2 en .2013. aug. 1. 22:16
1/3 anonim válasza:
mert barátként kedvel
vagy tetszel neki, csak nem érez még többet
2/3 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem is van egy barátom akivel órákat elhülyülünk, elbeszélgetünk, de a hideg kiráz ha arra gondolok h járhatnánk. Egyszerűen barát és ezzel nem tudsz mit kezdeni.
3/3 anonim válasza:
Ha annyi csajom lenne mint barát-barátnőm akkor strici lennék:D Igen is van fiú-lány barátság nem csak a buzknál, és nekem is van olyan csaj barátnőm aki jól néz ki, mégse fordult még meg a fejemben soha, hogy mi lenne ha járnánk. Gondolom ő is így gondolkodik.
De hogy mondjak ellenpéldát, az egyik haveromnál is szinte a te eseted állt fent, aztán 1 év után elkezdtek keffenteni, most meg még mindig együtt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!