Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érzéketlen, rideg férfiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzéketlen, rideg férfiakat hogy lehet szerelembe ejteni?

Figyelt kérdés
Azokra is vonatkozik, akik csak ilyennek mutatják magukat

2013. aug. 1. 20:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Könnyen-már ha azt akarod.
2013. aug. 1. 21:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Álmodj királylány....
2013. aug. 1. 21:44
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kinézetre nagyon rideg vagyok, borzasztó, észre sem veszem, úgy érzem sok mindenkit elijesztek magamtól. Ha valamilyen lány mégis közel akart kerülni hozzám, akkor kedves volt velem és sokat mosolygott, nem bírtam ki, hogy ne mosolygjak vissza! :)

2013. aug. 1. 23:11
 14/16 A kérdező kommentje:
8., 10. Te mit gondolsz magadról hogy itt ítélkezel? Fogalmad sincs mi a helyzet, de akárkinek megírom ha kell. Nem a pénzről van szó. Köze sincs ehhez
2013. aug. 2. 00:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Ugyan már. Egy érzéketlen rideg emberbe senki nem szerelmes. Mire lenne az? Ennyire "szexi"? Vagy ennyire benned van az "az kell ami nem lehet"?
2013. aug. 2. 01:11
 16/16 A kérdező kommentje:

ha ennyire érdekel írj rám

szívesen kifejtem bővebben, akkor talán felfogod..bár kétlem

2013. aug. 2. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!