Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van egyre több szívtelen, kegyetlen, érzéketlen, bunkó csaj manapság?
Úgy értem sok még csak nemi szép max átlagos mégis úgy el van szállva, ha bepróbálkozik nála egy fiú, mintha ő egy istennő lenne meg imádnak gúnyolódni tök rendes fiúkon is például. Nekem nem jönnek be az ilyen láynok, felőlem nézhetnek ki akármilyen jól, de ők mégis úgy viselkednek, mintha ők lennének a tökélyek, az álomnők.
A fiúk között én sokkal több rendeset találtam, de a lányoktól már tartok, így gáz vagy sem, de nem is merek nagoyn közelíteni a rossz tapasztalataim miatt már lányokkal, még haverkodni sem tudnék velük, mert érzem, hogy ez is beképzelt, nincs is értelme közelíteni felé, bár lehet a helyes fiúkkal kedvesebbek, ezt nem tudom igazán megítélni, mivel én az ő magas mércéjüknek sosem felelnék meg külsőre.
Szomorú, hogy az ilyen kegyetlen csajok maitt el van zárva az út a rendesebbek lányok felé is, mivel nekem sem hiányzik, hogy megalázzannak lányok, így nem is szeretek már próbálkozni, kaptam elég megalázást a csajoktól már így is, amitől elment egy életre a kedvem az ismerkedsétől és totál kiábrándultam a mai csajok jelleméből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!