Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsö randi? Hogyan?
Szerintetek elsö randinak milyen helyre kéne vinnem a leendö barátnömet? Mozi,étterem,vagy csak a parkba beszélgetni meg sétálgatni? Ti milyen helyen voltatok elöször barátnötökkel vagy barátorokkal?
Lányok! Amikor legelöször voltatok randizni egy pasival akkor az vitt nektek valami kis ajándékot?
Ugy értem hogy elsö randi alkalmábol kaptatok valami virág félét vagy bonbont? Ilyenkor elsö alkalombol a fiunak illik valamit vinni a leánynak?
Fiuk! Ti vittetek valamit a csajotoknak legelsö randin?
Bocsi a sok kérdezésekért,most lesz nem sokára az elsö randim a barátnömmel és azt szeretném ha maximálisan jól éreze magát velem.
18/F
Aranyos lehetsz :)
Szerintem a park jó ötlet mert ott nyugisabb vagy utána megbeszélhettek akár fagyit vagy vmi más helyet is :)
Szerintem az ajándékozást nem kell túlzásba vinni max egy szál virág vagy az se. Bár nem tudom mennyit fogsz adni a véleményemre mert még nem volt barátom . De azért sok sikert neked :)
17L
Aranyos vagy.:) Hogy kapok-e valamit első randin, az igen változó. De szerintem semmi szükség rá! Én kicsit zavarban is érzem magam, ha kapok valamit első randin, hisz akkor még nem járunk meg semmi. De szerintem ez egyénfüggő. Bármit csinálsz, nem rontasz el vele semmit. :D Tehát ez nem létfontosságú. Ha mégis viszel neki valamit, akkor tényleg csak egy nagyon apróság legyen - ne érezze úgy, h meg akarod vesztegetni. És figyelj arra, h ne kelljen cipelnie egész randin az adott dolgot. Ha pl egy doboz bonbont kap ami bele sem fér a táskájába, azt kézben kell tartania egész randin és ha meleg van még meg is olvadhat. Ha hozzá mész házhoz randi elején, akkor vihetsz neki nyugodtan, mert otthon tudja hagyni. A virággal is ez a helyzet...ne hervadjon el randi végéig.
Szerintem az első randi arról szól, hogy ismerjétek meg egymást. Tehát ha moziba mentek, akkor utána vagy előtte mindenképp alkalmat kell adni egy kis beszélgetésre is. DE én nem ajánlom a mozit első randira. Inkább csak 2-3 randira. Első randin jobb, ha csak sétálgattok, esetleg beültök valahova inni egy üditőt, és esztek egy fagyit a tóparton. És sztem az első randi NE tartson túl sokáig.:)
Köszi szépen a válaszokat :)
Kicsit azért még is aggodok töle. Lehet nem tudok mit mondani vagy kérdezni amivel a figyelmét fel tudnám kelteni,és akkor egy rövid idö után unalmas leszek számára.
Az ajándékot nem tartom jó ötletnek, ahogy a mozit sem. A park még elmegy, de én javasolnám, hogy olyan helyre vidd, ahol sok inger ér titeket, mert akkor nem kell attól tartanod, hogy majd beáll a kínos csönd, és nem tudtok miről beszélni.
Ha van kutyád vigyétek le, meg egy labdát neki. Nem tudom milyen lányról van szó, de biliárdozni, bowlingozni is elviheted, bár ez pénztárca függő. És ne izguld túl a dolgot. :)
Azt hogy érted hogy milyen lány?
Régebb ota ismerem,de még soha nem jártunk.
Ezért kérdeztem hogy virágot vigyek e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!