Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobjam ezt a csajt?
Na, hát rólam azt kell tudni, hogy 21 éves koromig szüz voltam, de az elmult 3 évben azért már összejött pár csaj (tehát most 24 vagyok).
Barátnőm volt nem is egy, meg ilyen 1 alkalmas dolgok is, de azt inkább nem részletezem, hogy mekkora a sikerrátám. (na jó mégis: mondjuk be kell probálkoznom 100 lánynál, mig 1 összejön)
Vagy 2 honapja hagyott el a barátnőm, mert nem szerettem és ő ezt megtudta. Azóta találtam egy uj lányt, de még annyira se tetszik, mint a volt barátnőm. És már le is feküdtem ezzel az uj lánnyal, de én nem tudnék vele járni :( KOnkrétan nem is érdekel...
Az a legnagyobb baj, hogy azoknak a lányoknál egyáltalán nem is ütöm meg a lécet, akikbe amúgy szerelmes tudnék lenni. Igy meg maradnak ezek az unalmas, nem is annyira kirivóan szép és általában önbizalomhiányos lányok.
Sajnos a külsőm bekorlátoz abban, hogy jobb csajom legyen.
Mert sajnos az van, hogy a JÓpasik meg azokat a lányokat használják lábtörlőnek, akikbe én szerelmes lennék. De ezek a lányok meg nekem elérhetetlenek. Sajnos van egy ilyen tápláléklánc a "húspiacon"
kapcsolódó kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__463..
te is kihasználod a mostani barátnőd, te se vagy sokkal jobb...
nem tisztességes vkivel csak azért együtt lenni, mert nincs jobb
értem, hogy nem akarsz egyedül lenni, de azt gondolom te is érzed, hogy csak kihasználod ezt a lányt
utolsónak igaza van, ha sportolsz jobban fogsz kinézni és lehet olyan lányoknál is esélyed, akik neked tetszenek
meg ugye nem csak a külső számít, ha akarod összejöhet
de kigyurni magam NAGYON nehéz!
a kőbunkó casjozós gyerekeknek érdekes modon senki se mondja, hogy meg kéne okosodni. Mert egyrészt eszük ágában sincs, meg hát intelligenciájuk sem elegendő mondjuk egy diplomához! De hát a csajozási siekreket nem a diploma határozza meg, hanem a külső!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!