Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Dobjam ezt a csajt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobjam ezt a csajt?

Figyelt kérdés

Na, hát rólam azt kell tudni, hogy 21 éves koromig szüz voltam, de az elmult 3 évben azért már összejött pár csaj (tehát most 24 vagyok).

Barátnőm volt nem is egy, meg ilyen 1 alkalmas dolgok is, de azt inkább nem részletezem, hogy mekkora a sikerrátám. (na jó mégis: mondjuk be kell probálkoznom 100 lánynál, mig 1 összejön)

Vagy 2 honapja hagyott el a barátnőm, mert nem szerettem és ő ezt megtudta. Azóta találtam egy uj lányt, de még annyira se tetszik, mint a volt barátnőm. És már le is feküdtem ezzel az uj lánnyal, de én nem tudnék vele járni :( KOnkrétan nem is érdekel...

Az a legnagyobb baj, hogy azoknak a lányoknál egyáltalán nem is ütöm meg a lécet, akikbe amúgy szerelmes tudnék lenni. Igy meg maradnak ezek az unalmas, nem is annyira kirivóan szép és általában önbizalomhiányos lányok.

Sajnos a külsőm bekorlátoz abban, hogy jobb csajom legyen.

Mert sajnos az van, hogy a JÓpasik meg azokat a lányokat használják lábtörlőnek, akikbe én szerelmes lennék. De ezek a lányok meg nekem elérhetetlenek. Sajnos van egy ilyen tápláléklánc a "húspiacon"

kapcsolódó kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__463..

2013. júl. 30. 16:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
mutasd meg milyen..
2013. júl. 30. 16:23
 2/19 A kérdező kommentje:
a linkelt kérdésbe körül van irva googlés képek segitségével.
2013. júl. 30. 16:25
 3/19 anonim ***** válasza:

te is kihasználod a mostani barátnőd, te se vagy sokkal jobb...

nem tisztességes vkivel csak azért együtt lenni, mert nincs jobb

2013. júl. 30. 16:25
 4/19 A kérdező kommentje:
akkor mi? legyek egyedül?
2013. júl. 30. 16:26
 5/19 A kérdező kommentje:
abból már kösz, de nem kérnék többet!
2013. júl. 30. 16:26
 6/19 anonim ***** válasza:
hát bocs, a guglis linkek nem olyanok, mint egy kép róla.. vagy talán mégis kell neked, hogy nem mered megmutatni?
2013. júl. 30. 16:27
 7/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egy kicsit megizmosodnál vagy sportosabb lennél akkor tuti sikered lenne!
2013. júl. 30. 16:28
 8/19 anonim ***** válasza:

értem, hogy nem akarsz egyedül lenni, de azt gondolom te is érzed, hogy csak kihasználod ezt a lányt

utolsónak igaza van, ha sportolsz jobban fogsz kinézni és lehet olyan lányoknál is esélyed, akik neked tetszenek

meg ugye nem csak a külső számít, ha akarod összejöhet

2013. júl. 30. 16:33
 9/19 anonim ***** válasza:
Engedd el, legalább talál valaki értelmesebbet. Azzal meg ne gyere, hogy eleget voltál egyedül, más is így van.
 10/19 A kérdező kommentje:

de kigyurni magam NAGYON nehéz!

a kőbunkó casjozós gyerekeknek érdekes modon senki se mondja, hogy meg kéne okosodni. Mert egyrészt eszük ágában sincs, meg hát intelligenciájuk sem elegendő mondjuk egy diplomához! De hát a csajozási siekreket nem a diploma határozza meg, hanem a külső!

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!