Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lehet csók első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet csók első randin?

Figyelt kérdés

MSN-en ismertük meg egymást és most fogunk elöször találkozni. Szerintetek lehet így csók első randin? Vagy inkább várjak vele? Valamint moziba vigyem vagy esetleg máshova (pl. Margitsziget)?

F/16

2009. okt. 24. 00:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Velem már volt ilyen... Első találkozáskor csak sétáltunk, elváláskor puszi. 3. randin csókolt meg először. Persze ez ember és ismertség függő is. De szerintem első randira nem jó a mozi. 16/L
2009. okt. 24. 00:48
 2/13 anonim ***** válasza:
Olyan helyre menjetek ahol lehet sokat dumálni meg romantikázni (a lányok azt szeretik) és majd meglátod h alakulnak a dolgok ha úgy adja a helyzet akkor lehet csók is szerintem.
2009. okt. 24. 00:52
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem jó mozi! utána tudtok róla beszélgetni
2009. okt. 24. 00:52
 4/13 A kérdező kommentje:

igazából a kínos hallgatásoktól félek:S

valami ötlet még rá?

2009. okt. 24. 00:54
 5/13 anonim ***** válasza:
Azt te fogod érezni. Nagyon figyelned kell a lány reakcióit, hogyan viszonyul hozzád. Ha látszik, hogy jól érzi magát és bejössz neki, próbálkozz nyugodtan. Nem kell a randi végéig várni, üljetek le egy csendesebb helyre és lassan csókold meg. Fontos, hogy ne támadd le, legyen esélye elhajolni, ha mégse akarná. A lányok többsége nem szereti, ha csak úgy lesmárolják. A mozi az pocsék ötlet első randira, mert az a lényege az egésznek, hogy megismerjétek egymást, beszélgessetek.
2009. okt. 24. 01:08
 6/13 anonim ***** válasza:
Első találka és netről,necces kicsit.Nekem szerencsém volt ezzel egyszer mert nem csak kettesben találkoztunk,így nem lehetett kínos hallgatás,meg amúgy is sokat beszélek ..Inkább attól félnék amúgy hogy mi van ha élőben nem tetszik,na látod az rosszabb,főleg ha te neki igen LOL de nem akarlak riogatni.A Margitsziget már nem az a romantikus hely mint rég,számolhatod a futókat,kereshetsz üres padot más szájába lógva,én faragtam rá vele már.Keress hasonló,de más helyet.Inkább akkor már Vár vagy Citadella.
2009. okt. 24. 01:47
 7/13 anonim ***** válasza:

Búcsúzáskor lehet, ha úgy alakul a helyzet.

Amúgy már vagy négyszer jól le lett itt írva.

2009. okt. 24. 02:42
 8/13 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban.:S Nagyon félek én is, hogy mi lesz az első találkozásunknál. Írj egy privit és megbeszélhetnénk a dolgokat. Egymásnak tanácsokat adhatnánk!:)

L/14

2009. okt. 24. 10:24
 9/13 anonim ***** válasza:

hát szerintem a mozi azért nem jó ötlet,mivel az első találkozásnál talán inkább beszélgetni kell,bár ha már régóta beszélgettek msn-en akkor esetleg belefér

csók?hmm hát ha rámenős vagy és a csaj nem húzza el a fejét akkor miért ne ?

2009. okt. 24. 11:14
 10/13 anonim ***** válasza:

Én is izgultam első tali előtt, féltem a kínos hallgatásoktól. Féltem, hogy én vok a fiú meg az idősebb is, tehát nekem kell irányítani. Aztán tök jól elbeszélgetünk. Persze ehhez olyan lány is kell.

10:24-es! én írnék neked privit, ha lehetne. :D Ha gondolod te írhatsz nekem.

2009. okt. 25. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!