Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a külonbség a találkozás és a randi között?
Ismerkedem egy jómodorú,illemtudó, intelligens férfival,aki sajnos nem városombeli, két órányira lakik tőlem.Napi renden beszélünk neten, de mindeddig csak 2-szer találkoztunk,jól eldumáltunk.Semmi több.Talikor is és búcsúzáskor is csak arcra puszi.
Bár másnap elárulta,hogy szíve szerint megcsókolt volna,de nem tehet ileyt már a második talin.
Ami viszont érdekes,azt kérdezte,hogy mikor "RANDIZUNK" is,mert már 2x "TALÁLKOZTUNK"...??
Most kérdem én,mi a kölönbség e kettő között??
2. !
"illemtudó=megy a barát zónába:D" --> Szóval egy beképzelt,bunkó, faszk*alapnak kell lennie valakinek ahhoz, h ne a "barát zónába" kelljen sorolni?!?!?!?!?! -.-''''
Abszolút nem megy barát zónába,csak azért,mert tud viselkedni.Pont ez a lovagiassága veszi majd el az eszem.
Tehát a találkozás alacsonyabb ranggal bír,mint egy randi?
Mert én már azt az első két talit is randinak fogtam fel.
Találkozás: Baráti összejövetel semmi extra
Randi: Többet érez irántad, mint egy barátja iránt ezért RANDIZTOK.(persze ha neked is tetszik)
randi = találkozás
Csak általában randinak azt nevezzük, amikor már nem csak barátilag érdeklődünk a másik iránt. Azt nem tudhatom, hogy az udvarlód pontosan mit ért randi alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!