Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hová vigyem hogy összejöjjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová vigyem hogy összejöjjek vele?

Figyelt kérdés

összeakarok jönni egy lánnyal, csak nem tudom hová vigyem :D

mozi jutott eszembe, de talán az túl sablonos :D

én 14, ő 13

(bevallom őszintén, meg akarom húzni, de csak majd egy jó év múlva)

2013. júl. 29. 08:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha meg akarod "húzni" akkor ne randira vidd...

Én pont úgy kerestem lányt, hogy nem "meghúzni" akartam, és az eddigi legperverzebb kiscsaj, akit ismerek. :) Azt ajánlom az autósnak, ahol közlekedsz az utcán, hogy üssön el. Csók :)

2013. júl. 29. 08:29
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha most húzod meg, azt még büntetik.

Különben gratulálok, még ott van a tojáshéj a fenekeden, de már megtestesíted azt a férfitípust, amitől minden nő undorodik. Szép kilátások.

2013. júl. 29. 08:32
 3/11 A kérdező kommentje:
nem ezt kértem, ötleteket kértem hogy hova vigyem... első: kösz szépen, anyád büszke rád ;D
2013. júl. 29. 08:33
 4/11 anonim ***** válasza:

Undorító vagy, remélem, ezt a lány is látja majd.

Egy 13 éves (kis)lányról beszélsz, ember!

Nem mellesleg te is még csak 14 éves vagy...

2013. júl. 29. 08:36
 5/11 A kérdező kommentje:
én nem azt mondom, hogy megdugom'oszt lépek, de szeretnék odáig is eljutni :D a hangsúly a "hogy jöjjek vele össze" dolgon van ._.
2013. júl. 29. 08:47
 6/11 anonim ***** válasza:
sehogy, mert nem szereted, csak kihasználni akarod.
2013. júl. 29. 09:09
 7/11 anonim ***** válasza:
egy 14 eves kislany ne szexeljen mar.....(egy ev mulva még csak 14lesz...) amugy menjetek el setalni uljetek be vhova egy italra... ha bp-i vagy akk margitszigeten setalhatnatok :-D a mozi azert nem annyira jo mert nem tudtok beszelgetni...bar amint latom nem az a celod h megismerd a lanyt
2013. júl. 29. 09:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Menjetek sétálni, fagyizni, ha már ismeritek egymást strandolni akár.14 évesen meg jobb lenne, ha békénhagynád a szex dologgal:D
2013. júl. 29. 09:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez az egyik legundoríttób dolog szerintem a fiúkban ennyi idősen. Nyugi,én is voltam ilyen,de hidd el ha most megmondod neki hogy igazából csak le akartál vele feküdni akkor lehet hogy bunkónak hisz meg minden, úgyhogy még mond hozzá hogy azért szívesen lennétek barátok.14 éves vagy, kell idő mire megjön az eszed :)
2013. júl. 29. 11:51
 10/11 A kérdező kommentje:

most komolyan, osztálytársamat miért ne ismerném?

ismerni ismerem is, csak nekem nem csak az a célom, hogy ismerjem...

2013. júl. 29. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!