Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit éreztek akkor, ha egy srác egyszerűen nem bírja levenni rólad a szemét?
szóval van egy csaj, én meg fiú vagyok, és egyszerűen vonza a tekintetet és legszívesebben egész nap rá néznék, (na persze nem csak nézném), de nem merek, mert attol félek, hogy esetleg megsérteném vele, vagy valami ilyesmi
21/f
mit szólnék? Oo
hát eleinte csak magamban felmerülne párkérdés hogy "miaf*szt néz ez?!".
Ha már megelégeltem akkor megis kérdezném tőle -.-"
Utálom. -.-"
16/L
Én ilyenkor mindig elmosolyodom és nézem tovább, persze csak ha ő az aki tetszik, is felteszem magamba a kérdést h most azért néz mert tetszem neki vagy csak mert hülyén nézek ki.:)
16L
Attól függ:
- Ha tetszik a pasi, akkor örülök és dob az önbizalmamon. Esteleg rá-rá pillantok. :) De zavarba jövök. :$
- Ha nem tetszik a pasi, akkor idegesít, (és ez az én hülyeségem) de cikinek érzem...
Amúgy sztem ne bámuld.
ha bejön akkor zavarba jövök, mosolygok.
ha viszont nem akkor idegesítő a számomra.
Szia!
Engem nagyon jó érzés tölt el,ha egy pasi úgy néz,ahogy leírtad! Néha bizsergető igzalmat is ,érzek,ha nekem is bejön a pasi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!