Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Miért hiszitek azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért hiszitek azt, hogy a lányoknak tetszik a bunkó stílus?

Figyelt kérdés
egyre több férfival ismerkedtem meg mostanában, főleg mivel nyár van, és az is bunkózik beszól mindenre csak úgy, akiből ki se lehet nézni, és ezek után el is várják, hogy kedvesek legyek velük. mégis miért?
2013. júl. 28. 20:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nekem nincs önbizalomhiányom mégse vagyok bunkó.

Amúgy kérdező ha belegondolsz a legtöbb lánynak a dominanciával rendelkező fiú tetszik és a domináns szóhoz milyen tulajdonságokat tudnál kötni?

2013. júl. 28. 20:24
 12/17 anonim ***** válasza:

"ezért átállnak erre, de nem jön össze nekik, mert a bunkóságukon is átlátszik a bizonytalanság."

De aki bizonytalan az az is marad mindörökké legfeljebb színészkedhet, hogy elrejtse, de most monstad, hogy átlátszik rajta.

Szóval aki nem született menőnek az így járt?

2013. júl. 28. 20:32
 13/17 anonim ***** válasza:
én azt vettem észre minél jobban lesz@rok vkit annál jobban érdeklődik :DDD és ez nem vicc... de vhogy inkább megtalálom az aranyközéputat , meg amúgyse tudok vkivel teljesen lekező lenni aki szimpi és tetszik :P
2013. júl. 28. 21:05
 14/17 anonim válasza:
Én utálom a "menőző" stílust. Romantikus típus vagyok, bár egy-két megjegyzést azért el tudok viselni, de hosszú távon szerintem szörnyen idegesítő... De például egy szál virág, vagy egy kedves bók többet számít, szerintem, legalábbis, mint egy "teccő, kö lóla?"
2013. júl. 29. 21:43
 15/17 anonim ***** válasza:

Persze ez a szál virág meg a többi akkor esik jól, ha egy extra jóképű, kigyúrt csávó adja... Ha a ronda teszi ezt akkor" rögtön fújolnál.

A bunkónak meg elég egy öblös böfögés és máris a karjaiban vagy.

Ez az igazság sajnos, bár igyekeznek tagadni.

2013. júl. 29. 22:25
 16/17 A kérdező kommentje:
13-as! Nem azért érdeklődik, mert te leszarod, hanem mert érdekled. Tudod ez mit jelent? Hogy tetszel neki, és meg szeretne ismerni. De ha folyton leszarsz mindenkit, utána majd eljön az az idő, amikor a kutyát sem fogja érdekelni mi van veled. Tapasztaltam ezt néhány ismerősömön. A végén senki se maradt nekik... :/
2013. júl. 29. 22:55
 17/17 anonim válasza:
Tudom, hogy régi, de nekem sok srác tetszett eddig aki bunkó és azok is csak az elején azok, meg amikor már nagyon érett a kapcsolat, amikor belédszeret akkor vissz tudja fogni magát.
2016. szept. 22. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!