Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a hiba bennem? (részletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a hiba bennem? (részletek lent)

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok és egyszerűen nem kellek senkinek.Eddig csak egy fiúval jártam.Nemrég összeismerkedtem egy sráccal de ő is lerázott mielőtt még összejöttünk volna.Nem is vagyok ronda sem,hogy az lenne a probléma.

Nemtom mit csináljak olyan egyedül érzem magam,otthon se kapok elég szeretetet. Sajna olyan vagyok hogy először még amikor még nemvok kibontakozva akkor alig szólok valamit és így nemtudnak eléggé megismerni vagy nemtudom, de ez már nagyon aggaszt. Lécci segítsetek! Ti hogyan viselkedtek azzal akit még nem ismertek, de megszeretnétek ismerni?

2009. okt. 23. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Írj egy privit, kapsz tőlem egy kis önbizalmat:)
2009. okt. 23. 14:21
 2/4 anonim ***** válasza:

kb velem is ez a helyzet

el sem hiszem, hogy van még egy olyan szerencsétlen, mint én, ráadásul lány

nemtom, az is lehet, h mi így pont összeillenénk

szívesen msneznék veled, hogy kiderüljön, vagy csak legalább e hasznos, közös téna miatt

2009. okt. 23. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne vergödj ezen.((:

Ha nem vagy ronda, akkor menj valahova.

Vagy ha a buszon vagy akárhol tetszik valaki, menj oda.((:

2009. okt. 23. 14:46
 4/4 anonim ***** válasza:
na nézzük én is 15/f vagyok írj privit!!!!Mert én nem tudok neked!
2009. okt. 23. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!