Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok ilyen lányokat?
Sziasztok!
Szeretnék olyan lányt találni, aki intelligens, tanul, vannak céljai, megdolgozik érte, sportol, nem fél megizzadni, megküzdeni a céljaiért, művelt, legalább a kötelezőket elolvasta az iskolában és nem részegeskedik állandóan és hajlandó gondolkozni! :)
Lépten-nyomon olyanokkal sikerül találkoznom, akikkel nem lehet beszélgetni, mert álomvilágban élnek és semmit nem tudnak a világról, akármilyen értelmes témáról szeretnék beszélgetni a válaszok rendszerint ebben merülnek ki: ja, tényleg, de komoly, de király, tök jó, tök rossz, tök gáz, ennyi és társaik.
Nem unjátok még az ilyen kérdéseket?!
Én is ilyen vagyok! És?! Lépten-nyomon rib*n*ok után futó pasikat látok! Hagyjuk már az ámítást, itt már nem kellenek senkinek a normális lányok!
Van ilyen, de ha már valaki ennyi erőt belevitt a testébe, taníttatásába, szellemébe, akkor Ő már olyan pasit keres aki fullra eltartja, dolgoznia sem kell és még a fitness bérletet is fizeti neki. És van ilyen mert full gazdag pasik ilyen csajokra buknak és van pénzük kifizetni a lányt !
Kb havi 500 000 Ft nettő jövedelemnél kezdődik az, hogy ilyet találj. De ha nem keresel ennyit nem is mozogsz ilyen körökben, ahol találsz
16/ Köszi, nálad a pont!
17/ A kötelezők elolvasását csak azért mondtam, mert legalább az meglegyen, ha már utána soha többet nem vesz könyveket a kezébe, ezt akartam kifejezni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!