Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok sehol sem ilyen 14-16 év körüli lányokat?
mert csak rájuk figyelsz
a csendes, visszahúzódó lányok legfőbb ismérve, hogy csendesek és visszahúzódóak!
Csatlakozom, én is ilyen vagyok, és igen, én is megjegyzem, hogy a környezetem ezért cseszeget, és futnak a ribik után.
15/L
Én is csatlakozhatok mert ilyen voltam mindig, és cseszegettek is miatta hogy mért nem vagyok hangosabb stbstb
Aki meg hajlandó volt megállni és beszélgetni velem azzal mindig jóba is lettem, a pasik meg járni akartak velem. Nem nagyzolásból mondom, mivel nem is jött hozzám oda akárki, mert a nagyhangú ribik köré seregletek előbb. Őket szúrjátok ki és akarjátok aztán meg is, szóval ennyit erről a picsogásról már megint.
Őket könnyebb megszerezni, a norma csajokkal meg beszélgetni is kell. Nehéz feladat, nem vállalkoztok ti ilyesmire :) Csak aztán meg sírtok hogy jaj hol vannak azok a csendes norma csajok, mért nem hangosabbak és látványosabbak ők is hogy ne kelljen őket keresgélni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!