Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem, ezek szerint nem vagyok olyan gáz?
Figyelt kérdés
Szerencsétlennek, visszahúzódónak tartom magam, aki az ágyban se olyan jó, mégis könnyedén találok párt magamnak és oda vannak értem. Nem tartom magam túl szépnek sem. Más pedig nem talál párt, hogy lehet ez? Lány vagyok amúgy.2013. júl. 27. 21:50
1/6 anonim válasza:
akkor azért mert lány vagy,, egyébként meg hogy találsz párt magadnak? nem inkább ők találnak meg téged?
kettő, egy lánynál azért nem annyira negatívum ha kis juuj aranyos, szerencsétlen, visszahúzódó, mert tudod, ott lehet lovagiaskodni, megvéded meg minden.
Az hogy nem tartod magad szépnek, az meg csak a többi depis hülyeséged része,
2/6 anonim válasza:
Utolsó mondatoddal megválaszoltad hogy miért találsz magadnak bármikor párt.
3/6 anonim válasza:
hátsz van ilyen. ugyan ez vagyok bár én helyes hapsi. :)
4/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk mindenki azt mondja szép vagyok, de önbizalmam az nincs.
Tehát jó, hogy lánynak születtem :)
2013. júl. 27. 22:03
5/6 anonim válasza:
Minden lány találhat magának párt. Fiúkra ez már nem igaz.
6/6 anonim válasza:
"Mondjuk mindenki azt mondja szép vagyok, de önbizalmam az nincs."
Bráááávóó,, juj nem is rossz kérdező. Látod, ha végül is mindenki azt mondja jól nézel ki csak van benne egy pici igazság..... ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!