Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem, "kedves" 8-as válaszoló.
Ő pont nem tűnik olyannak, aki tükörben pózolgat, seggrészegre issza magát minden héten, és itt kellene oltogatni.
Értelmes és kedves srácnak tűnik, de gondolom ez Neked fáj, mert te pont az ellenkezője vagy.
Bár az ellenkezője lennék. Bárcsak.
De sajnos nem vagyok... Így hát tapasztalatból mondom, hogy sértegetve lesz, mert aki nem olyan amit említettél az lúzer. Itt is a legtöbb válasz csak amolyan szánalomból "jaj hát annyira nem ronda" mondás, valóságban gép előtt hányás...
# 15
Nem volt semmilyen gép előtt hányás, komolyan gondoltam.
Lehet, neked sem a kinézeteddel vannak problémák, hanem inkább a stílusoddal és a megnyilvánulásaiddal.
#5 Hitler nagy kutyabarát volt.
Amúgy téged meg már láttalak valahol, szerintem egy suliba jártunk :D
Nincs semmi gond, csak még kicsit fiatal vagy. Még pár év, egy kis sport, borosta (jól fog állni, mivel kicsit kerekebb az arcod). A stíluson is lehet még finomítani.
Kinézetre (adott korosztályt figyelembe véve): 10/6,5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!