Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzalom lenne csupán?
Figyelt kérdés
Tetszik egy srác,minden megvan benne amit kerestem..:) Szombaton együtt bulizunk.Eddig csak párszor beszéltünk,de a beszélgetés során folyamatosan mosolygott rám,a szemembe nézett kedves volt,motorozik(és én is imádom a motorokat) azt mondta :"Szólj és megyünk amerre csak szeretnéd" de azóta semmi..akk most mivan?2013. júl. 26. 13:23
1/5 anonim válasza:
Neked is ki kéne mutatnod valami érzelmet azért mondta ezt. Lehet bulin nem volt meggyőződve arrol hogy te is kedveled őt ezért nem akart nagyon nyomulni és azért mondta ezt. Szerintem mosoly+kedvesség= bejössz neki. Hívd el a kedvenc helyedre és lesz ami lesz :D Sok sikert :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszike holnap fogunk bulizni..:) Remélem összejön..:)
2013. júl. 26. 16:29
3/5 anonim válasza:
Ilyen én is szoktam, azt várom, hogy a lány is keressen magától, akkor tudom, hogy van értelme vele foglalkozni, érdeklem őt. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Most akkor keressem én? :(
2013. júl. 27. 22:10
5/5 anonim válasza:
Igen,utanna meg o kovetkezik,aztan mar magadtol fogsz lepni anelkul h cikinek tartsd a probalkozast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!