Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerüljek közelebb ismét?
Van egy lány,aki eddig az osztálytársam volt,hatosztályosban 7-ben,8-ban.(most fejeztük be a 8. osztályt)
7-ben elég gyakran beszéltünk fb-n,vagy suliban is,de inkább arról kérdezgetett hogy xy-nak tetszik-e,ha nem akkor ki?(Barátnőjétől megkérdeztem én is hogy ki tetszik neki,és mondtam hogy tetszik nekem,tudom gyerekes voltam még,és tudja már valószínűleg)
Mondjuk elég béna voltam tavaly,és sokat változtam,8-ban alig beszéltünk,főleg neten írt hogy küldjem el neki ezt-azt a suliból..
Tavaly szarul közeledtem ez volt a baj,meg csendes természetű vagyok,és mots 8-ban azt hihette hogy kerülöm.
Most elmegy egy másik suliba,de ráírnék mert eszméletlenül tetszik,talán lenne esélyem,mert sokak szerint jóképű vagyok+185 cm magas,bár van egy kis felesleg a hasamon.
Ha ráírnék ezzel : Szia,hogy telik a nyarad?majd kérdezném hogy miért megy el a suliból?Meg hogy kár,hogy egy szép lánnyal kevesebb lesz?
Tippek?
ui : 7-ben az egyik osztálytársammal járt,aki hasonlít külsőre rám.
Ezek a tippek:
Nem ugorhatnánk össze?
Mikor érsz rá?
és szerintem jobban örülne neki ha élőbe mondanád el neki,ha nem ér rá akkor facén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!