Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne beszélnem vele? Talán még a jövőben lehetne is valami?
Figyelt kérdés
Szóval van egy srác, akivel nem rég kezdtünk el megismerkedni, sajnos én egy csalódás miatt, nagyon lassan oldodok fel egy új ember megismerésénél. Szóval meghívott randira, de én nem mentem el, aztán utalgatott rá hogy ekkor meg ekkor itt lesz (hogy oda menjek), de erre sem reagáltam semmit sem, de még mindig nem adta fel, továbbra is kedves volt stb. Aztán egy napon összevesztünk, ez mind miattam volt. Mostanában mindig ha találkozunk néz, de ha látja hogy én is odanézek elfordítja a fejét. Ja és van barátnője most már. Mivel tudom, hogy elbasztam a dolgokat, szeretném helyre tenni, de van barátnője.2013. júl. 24. 13:43
1/2 anonim válasza:
Hát ez a vonat már elment. Majd jön a másik, csak akkor legyél okosabb.
2/2 anonim válasza:
Abból, amit leírtál az is simán benne van, hogy csak féltékennyé akar tenni.
Szerintem beszélj vele és kiderül mi a helyzet. Persze ésszel, mert azért nem illik tönkre tenni egy kapcsolatot.:)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!