Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az a hír, hogy a fiúk nem szeretnek náluk okosabb lányokkal randizni/ismerkedni/járni?
Nem könnyű okosabbat találni. Nem az, hogy butábbak, de a lányoknak általában kisebb érdeklődési körük van, mint a férfiaknak. Pl. én még nem hallottam lányt (tehát nem nőt, 18 év alattit) beszélni politikáról, hírekről, filozófiáról, pszichológiáról, ZENÉRŐL, stb.
Nem általánosítani akarok. Mondjuk a mai világban inkább a gépzene a menő a fiatalok körében, de sajnos a "k***a jó drop bass"-nél többet nem konyítanak hozzá.
Ilyen az élet
Én azért vagyok számkivetett, mert nem csak okos vagyok, hanem szép is -mindenféle nagyképűség nélkül.
Egyszerűen a mai világban a buta emberek a célközönség, buta társadalomban élünk és az a "menő" ha buta vagy. Ha vannak egyéni, önálló gondolataid, akkor lenéznek az emberek, sőt! téged néznek hülyének...
Még szerencse, hogy akad pár kivétel, különben már felkötöttem volna magam :D
# 24
Édes,te nem azért vagy számkivetett mert okos és szép vagy,hanem mert naív,és nagyképű.
#25. te meg bizonyára azt gondolod, te vagy Yoda és most megmondtad a frankót :)
pedig igazából te is csak olyan irigy, megkeseredett, okoskodó ember vagy, akik miatt itt tart a világ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!