Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ajándék átadásnál adjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajándék átadásnál adjak puszit vagy ne?

Figyelt kérdés
egy lánnyal másodjára fogunk találkozni és arra gondoltam hogy veszek majd neki egy tábla csokit!de nem tudom hogy adjak e neki puszit amikor oda adom a csokit vagy ne?mert arra gondoltam hogy azt gondolná hogy tuk rámenős vagyok!!

2013. júl. 20. 21:51
 1/6 anonim ***** válasza:
puszi.. alap.
 2/6 anonim ***** válasza:

szerintem add oda neki, és ha a csaj felnéz, látod rajta hogy vár, akkor puszild meg, nyugodtan !:)

de az is lehet hogy majd nagyon örül a meglepetésnek és a nyakadba ugrik, vagy ő maga ad puszit !:)

mindenesetre készülj fel:)

3/6 anonim ***** válasza:
úúú, úúú, kérek egy puszikát
2013. júl. 20. 21:54
 4/6 anonim ***** válasza:

igen ez így szokás,, meg amit a második mondott pl.: lehet ő add neked előbb puszit. De szóval igen ajándéknál ezt illik.

Épp az lenne a fura ha oda adnád, ő meg ugye várna a puszit, te meg csak *fütyfütyfüty álldogálnál ott. Ez nem rámenőség ennyire ne félj egy puszitól

2013. júl. 20. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi első találkozáskor is kézfogás-bemutatkozás-puszi. Puszit mindig adtunk, a csókkal voltak néminemű gondok.

De ez más tészta, ajándékátadásnál persze, nálam alap a puszi. Viszont a csokival vigyázz. Tudod, melyiket szereti?

2013. júl. 21. 13:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy melyiket szereti..szerintem veszek valami Milka vagy Boci csokit!
2013. júl. 21. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!