Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötlet mit adjak a barátnőmnek?
Most akkor kapcsolatotok idején minden egyes héten felváltva adtok egymásnak mindenfélét? o.O
Szerintem erre semmi szükség, de ha mégis, akkor ötletek:
-a kék, vagy akármilyen rózsát magad is megcsinálhatod. Veszel egy sima rózsát, és befested vékonyan temperával. Esetleg csillámot is szórhatsz rá, ha olyan a lány, hogy szereti a csillivilli dolgokat.
-sütinek mindenki örül, természeresen saját készítésű legyen. A muffin nagyon egyszerű, és szinte mindenki szereti
-egy romantikus randit is szervezhetsz neki, pikniket egy szép helyen, lehetőleg víz közelében. Vagy egy izgalmas program, például vidámpark. :)
A legelsőnek:Haver a csaj 15 (én meg 13 na mind1 xD)
A második:Kösz evvel azért már előrébb jutottam de nem tudom hogy hol lehetne igazán venni ilyen kis aproságokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!