Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ember visszafejlődött a majmok szintjére az elmúlt 50 évben! Mit gondoltok? (cikk lent)
Nagyon durva de tényleg igaz, aki vérbeli GYK-s az feltétlen olvassa el, de más is.
Manapság a férfiak minél több csaj meg akarnak kúrni, a nőknél viszont csak a leghiper-szuperebb palik jöhetnek szóba. NEM VOLT EZ MINDIG ÍGY!! Olvassátok el. (persze tisztelet a kivételnek:) )
Vélemény?
A nők ilyenek: felszínesek, anyagiasok, és valamiért komolyan azt hiszik hogy nekik a legjobb jár. Igen, JÁR.
Hát lóné örömét a seggükbe, azt.
különben a cikkíró odaírta hogy tisztelet a kivételnek, meg a régi állapothoz képest változott sokat, szal nem mindenkire vonatkozik.
Csak ott van az a dolog ami engem nagyon zavar:
"Sokat akar a szarka de nem bírja a farka"
nagyon igaz a cikk érdemes elgondolkodni rajta
köszönöm hogy olvashattam :)
hát jah, az már elég durva ha már bármi jó... de akiket én ismerek nekik azé' lenne igény :P
Mondjuk nekem se a legegyszerűbb mert túl sokat kockulok xd Meg kevesebb lány kompatibilis velem mint az átlaggal, sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!