Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmasat csalódtam egy lányban. Szerintetek sem érdemes vele foglalkozni többé?
Ő 23 éves lány, én 22 éves srác vagyok . Én eddig összesen 2 nővel voltam, de ez a lâny már 12 pasi al feküdt le! Élőben meg nem mondanád róla ezt, mert kis félénk, pici nőies, de tegnap volt szerencsém meghallgatni a sztorijait, kalandjait. Thai és néger sráccal is volt már. Ahányszor arra gondolok, hogy hány férfit szopott már le, elkap a hányinger-a féltékenység ês az undor. És vele csókolóztam elég sokat, mivel ez már a sokadik randink volt. Egyébként tökéletes nő lenne, nagyon megszerettem, de ezzel a gondolattal sosem tudnék kibékülni és együtt élni, nagyon nem tudom, hogy most mi lenne a helyes lêpés :c
Irigykedek is rá, ráadásul nagyon rontja az önbecsülésemet ez a dolog. Azt mondja: Ő legalább kiélte magát. De qva jó tényleg. Egy tökéletes és komoly kapcsolat lehetne ebből, de vagy a világgal van a baj, hogy én csak ilyeneket találok, vagy teljesen idióta f.asz vagyok.
Nagyon elszomorít ez a dolog. : (
Szerintem otthagyom ezt a lányt...
Vélemény, hasonló tapasztalatok?
Ja és idáig egy kivételével minden lánnyal neten ismerkedtem meg, valahogy ott jobban megy ( a jelenlegivel is), de amint megtudták ezt haverjaim, egyből lehurrogtak és oltogatni kezdtek. Nekem az élő ismerkedés (megszólítás-randira hívás) nem megy egyáltalán.
Amikor ezt a lányt megismertem, nagyon nem erre számítottam, sőt a legelső randin azt hittem, hogy eddig mindig mindenki csak átverte és otthagyta, mert nagyon érzékeny, félénk (vagy csak megjátssza?? ).
Fuuu, ez már tényleg sok. Ráadásul fekával meg sárgával is. :S Öhh.
Én azt mondom a vér nem válik vízzé. Ráadásul érzékeny srác lehetsz. Szabadulj meg tőle. Nem hozzád való, mert ha ilyeneken rágódsz ez már egy erős jel. Komoly kapcsolatra csekély az esély :S
Szegény nagyapám (RIP) mondta még anno a nagy igazságot:
Aki k*rvának áll, ne csodálkozzon ha megb****ák.
nem neked magasak az elvárásaid, hanem a többségnek ilyen alacsonyak...
ennek ez a megszokott, a másiknak az.
Hagyd ezt a csajt. Hidd el, fogsz találni rendeset is.
Lehet úgyis élni, mint a kutyák, meg úgy is, hogy bizonyos értékek fontosak, és ahhot ragaszkodunk.
Akinek már elment ez a vonat, az már csak védekezésből is le fogja szólni a normálisat.
Azokkal ne törödj.
Aki kur...át akar otthon kerülgetni, az úgyis meg fogja találni a foltját.
Te meg ne add fel
(45)
Miért foglalkozol azzal hogy milyen volt mielőtt Ti összejöttetek??? MI a f.@.s.z közöd van hozzá???kb. SEMMI!
Azzal kéne foglalkozni hogy veled milyen. De tudod mit hagyd ott és nézd végig ahogy mást tesz boldoggá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!