Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hatalmasat csalódtam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatalmasat csalódtam egy lányban. Szerintetek sem érdemes vele foglalkozni többé?

Figyelt kérdés

Ő 23 éves lány, én 22 éves srác vagyok . Én eddig összesen 2 nővel voltam, de ez a lâny már 12 pasi al feküdt le! Élőben meg nem mondanád róla ezt, mert kis félénk, pici nőies, de tegnap volt szerencsém meghallgatni a sztorijait, kalandjait. Thai és néger sráccal is volt már. Ahányszor arra gondolok, hogy hány férfit szopott már le, elkap a hányinger-a féltékenység ês az undor. És vele csókolóztam elég sokat, mivel ez már a sokadik randink volt. Egyébként tökéletes nő lenne, nagyon megszerettem, de ezzel a gondolattal sosem tudnék kibékülni és együtt élni, nagyon nem tudom, hogy most mi lenne a helyes lêpés :c

Irigykedek is rá, ráadásul nagyon rontja az önbecsülésemet ez a dolog. Azt mondja: Ő legalább kiélte magát. De qva jó tényleg. Egy tökéletes és komoly kapcsolat lehetne ebből, de vagy a világgal van a baj, hogy én csak ilyeneket találok, vagy teljesen idióta f.asz vagyok.

Nagyon elszomorít ez a dolog. : (

Szerintem otthagyom ezt a lányt...

Vélemény, hasonló tapasztalatok?

2013. júl. 20. 13:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ja és idáig egy kivételével minden lánnyal neten ismerkedtem meg, valahogy ott jobban megy ( a jelenlegivel is), de amint megtudták ezt haverjaim, egyből lehurrogtak és oltogatni kezdtek. Nekem az élő ismerkedés (megszólítás-randira hívás) nem megy egyáltalán.

Amikor ezt a lányt megismertem, nagyon nem erre számítottam, sőt a legelső randin azt hittem, hogy eddig mindig mindenki csak átverte és otthagyta, mert nagyon érzékeny, félénk (vagy csak megjátssza?? ).

2013. júl. 20. 13:45
 12/18 A kérdező kommentje:
Na rendben, nagyon köszönöm a válaszokat, most pár napig gondolkozom én is.
2013. júl. 20. 13:46
 13/18 anonim ***** válasza:
32%

Fuuu, ez már tényleg sok. Ráadásul fekával meg sárgával is. :S Öhh.

Én azt mondom a vér nem válik vízzé. Ráadásul érzékeny srác lehetsz. Szabadulj meg tőle. Nem hozzád való, mert ha ilyeneken rágódsz ez már egy erős jel. Komoly kapcsolatra csekély az esély :S

Szegény nagyapám (RIP) mondta még anno a nagy igazságot:

Aki k*rvának áll, ne csodálkozzon ha megb****ák.

2013. júl. 21. 16:37
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen becsülendő, hogy így próbálkozol, akár internetes ismerkedéssel is, annak ellenére, hogy önbizalomhiányod van. Szerintem vágj bele, próbáld ki, 22 éves vagy, tudod hányszor fogsz még csalódni?! Én szurkolok neked! :)
2013. júl. 21. 20:15
 15/18 anonim ***** válasza:
44%

nem neked magasak az elvárásaid, hanem a többségnek ilyen alacsonyak...

ennek ez a megszokott, a másiknak az.

Hagyd ezt a csajt. Hidd el, fogsz találni rendeset is.

Lehet úgyis élni, mint a kutyák, meg úgy is, hogy bizonyos értékek fontosak, és ahhot ragaszkodunk.

Akinek már elment ez a vonat, az már csak védekezésből is le fogja szólni a normálisat.

Azokkal ne törödj.

Aki kur...át akar otthon kerülgetni, az úgyis meg fogja találni a foltját.

Te meg ne add fel

(45)

2013. júl. 26. 23:50
 16/18 anonim válasza:
Szerintem ne stresszelj :-) ... és ne legyél hülye hogy kidobod, ha még csak a csókolózásnál tartotok ...hát legalább az ágyig jussatok el mááár :-) ..... aztán ott mutathatsz neki olyan gyengédséget és elemi erőt váltogatva hogy elájul a gyönyörtől és az összes eddigi hapiját elfelejti !!
2013. szept. 9. 09:01
 17/18 anonim válasza:
amúyrgondoltál, hogy lehet hogy Őis olyan félénk mint te !!! De ezt a barátainak, haverjainak az istenért be nem vallaná ?? Hmm ? Ezért megjátsza magát ... mint Te az életben ?? .... Lehet hogy pont te kezdtél el vagánykodni előtte, erre most úgy érzi, hogy nálad így vágódhat be, mert az jön le a viselkedésedből hogy tapasztalt vagy ??? Lehet fél, hogyha megtudod, hogy még nem is volt férfival akkor kineveted és eltűnsz az éterben !! :-)
2013. szept. 9. 09:04
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért foglalkozol azzal hogy milyen volt mielőtt Ti összejöttetek??? MI a f.@.s.z közöd van hozzá???kb. SEMMI!

Azzal kéne foglalkozni hogy veled milyen. De tudod mit hagyd ott és nézd végig ahogy mást tesz boldoggá!

2013. szept. 9. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!