Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes vele foglalkozni vagy tovább küzdeni érte?
Volt egy fiú, akibe úgymond szerelmes voltam.Évfolyamtársam, de akkor azt mondta a hátam mögött, hogy nem akar velem ismerkedni.Mostanában az egyik másik osztálytársa mondogatja nekem, hogy szép csaj vagyok meg szemezgetünk stb..(engem ennyivel nem lehet levenni a lábamról)Már éppen lemondtam arról a fiúról, aki nagyon tetszett, amikor az utóbbi napokban észre vettem, hogy néz de mindig elkapja a fejét.Nem akarja, hogy rájöjjek, hogy igazából még is tetszem neki?Sajnos nagyon "megszerettem" azt a fiút és nem tudok másra gondolni.Érdemes leragadni nála vagy az ilyen típusok túl gyávák ahhoz, hogy bármit is lépjenek?
köszi a segítséget!! :)
(engem ennyivel nem lehet levenni a lábamról)
mivel lehet??
a te döntésed ki tetszik, ne idegenek döntsék el te mit érzel..
Ha a másik srác nem jön be, akkor miért gondolkodsz rajta? Csak azért, hogy legyen valaki? A végén még tényleg beléd esik, te meg megbántod.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!