Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes vele foglalkozni vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes vele foglalkozni vagy tovább küzdeni érte?

Figyelt kérdés

Volt egy fiú, akibe úgymond szerelmes voltam.Évfolyamtársam, de akkor azt mondta a hátam mögött, hogy nem akar velem ismerkedni.Mostanában az egyik másik osztálytársa mondogatja nekem, hogy szép csaj vagyok meg szemezgetünk stb..(engem ennyivel nem lehet levenni a lábamról)Már éppen lemondtam arról a fiúról, aki nagyon tetszett, amikor az utóbbi napokban észre vettem, hogy néz de mindig elkapja a fejét.Nem akarja, hogy rájöjjek, hogy igazából még is tetszem neki?Sajnos nagyon "megszerettem" azt a fiút és nem tudok másra gondolni.Érdemes leragadni nála vagy az ilyen típusok túl gyávák ahhoz, hogy bármit is lépjenek?

köszi a segítséget!! :)

2011. dec. 14. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:

(engem ennyivel nem lehet levenni a lábamról)

mivel lehet??

a te döntésed ki tetszik, ne idegenek döntsék el te mit érzel..

2011. dec. 14. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Én úgy vélem hogy ha az a srác még ahhoz és töketlen volt hogy Neked elmondja mit gondol Rólad akkor nem fog kezdeményezni...Ha úgy gondolod hogy adsz neki még egy esélyt akkor vagy várj egy kicsit a nyitására vagy lépj Te.
2011. dec. 14. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ez elég kevés információ. Fogjátok már fel, hogy az hogy néz és lekapja a fejét semmit sem jelent... Menj oda hozzá és kérdezd meg miért néz folyton... Aztán ennyi :D De aki ilyeneket mondd a hátad mögött hogy nem akar veled ismerkedni közben meg mégis az elég gyáva ember... Ha nem vagy totálisan belé zúgva (nekem nem úgy tűnik azért) akkor hagyjad szerintem.
2011. dec. 14. 19:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha a másik srác nem jön be, akkor miért gondolkodsz rajta? Csak azért, hogy legyen valaki? A végén még tényleg beléd esik, te meg megbántod.

23F

2011. dec. 17. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!