Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes még ezzel a sráccal foglalkozni?
Szerdán találkoztam vele buliban, nagyon helyes, aranyos srác. Buliban végig velem volt, megkérdezte, találkozhatnánk-e majd a hétvégén, dicsért végig, puszilgatott...stb. (Nem volt túl tolakvó sem.) Megígérte, hogy másnap felhív randi ügyben, de nem hívott. Aztán pénteken ráírtam facebookon, magától bocsánatot kért, hogy nem hívott, mert Ausztriában dolgozott, de ha jövő szerdán is megyek buliba, ott találkozunk. A hétvégi randi már el is lett felejtve. :S Pedig a beszélgetés alatt is nagyon kedves volt, és azt mondta, jó volt velem.
Aztán ma délután egy közös ismerősünktől hallottam, hogy a srác még mindig a volt barátnője után fut. Az ismerősöm hajtott a csajra, és a csaj lerázta, hogy még az exével, vagyis ezzel az említett sráccal kavar. De megkérdeztettem a csajt másvalakivel, neki azt mondta, semmi nincs már köztük, nem is találkoznak. Én ideges lettem, és megírtam a srácnak, hogy ha még az exét szereti, nem akarok bekavarni, akkor ne találkozzunk inkább. De semmi válasz nem érkezett már 4-5 órája az sms-re. Ennyire nem érdeklem? Érdemes vele foglalkozni? Mit tehetnék egyáltalán?
semmit, az exet szereti ne törődj vele.
21/L
Felejtsd el őt...
Szólhatott volna, hogy hétvégén dolgozni megy:S
ismerős, volt aki ugyanígy hülyített engem is, közbe odavolt az exért... nincsló jó a szamáris alapon csinálják....
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!