Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz a társkereső oldal? És...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz a társkereső oldal? És vannak rajta normális pasik?

Figyelt kérdés
Szeretnék párt találni. De a munkám mellett nincs időm ismerkedni. Gondolkoztam tárkereső oldalakon, de nem mertem regisztrálni. Félek hogy meglát egy ismerős. Vagy hogy átver valaki...
2009. okt. 21. 01:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A bemutatkozásod alapján ezeket az oldalakat neked találták ki - de vigyázz, mert tényleg nagyon sokan nem társért mennek oda. Férfiak, nők egyaránt...

Készíts egy rendes bemutatkozást: akkor van esélyed, hogy AZ talál meg, akit te is vársz - és persze olyan képet is tegyél fel, ami ezt segíti.

2009. okt. 29. 01:24
 12/20 anonim válasza:
100%

A társkereső oldalaknak van egy szépséghibája ami nem más, mint : A legfontosabb emberi tulajdonságok leplezetlenül maradnak.

Írni bárki bármit tud és sokan élnek ezzel a lehetőséggel.

Itt mind a két nem felelőségre vonható...

A pasik egy része azért mert kanos idióták is tudnak lenni.

A hölgyek pedig (amit már mások megfogalmaztak) csak önbizalomnövelés céljából jelentkeznek.

(Ennek köszönhető még az elkeseredett, "jobblelkű" pasik kategória, akik csalódottak )

A lényeg, hogy komolyan venni addig semmit sem szabad, míg ,személyesen nem találkoztok, ott minden kiderül.

Meg kell tanulni alkalmazkodni egyes kudarcokhoz,ha meg végképp nem megy a szekér, akkor nem kell erőltetni,az online ismerkedést.

2009. okt. 29. 01:24
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nos, akkor a sok looser után, akik nem tudják az ilyen oldalakat használni, had mondjam el én is a tapasztalataim. Nekem bejött a társkereső oldal. Mivel informatikus vagyok, és lányokkal nem nagyon találkozok, kb. ez maradt, de ennél jobb nem is kell. Félre ne érts, munkás dolog találni hozzám illőt, de sokkal sanszosabb, h itt sikerül, mint hogy leszólítok valakit az utcán vagy vonaton beszélgetek vagy hasonló... azok jobb esetben nem elküldenek a francba, hanem közlik, h van pasijuk... :P

Viszont van pár dolog, amit el kell fogadnod, különben nincs értelme. A legfontosabb, h ezt nem szabad szégyellni! Mi ebben a szörnyű? Meglát egy ismerős? És??? Társat szeretnél, ez bűn? Apropó, ha az ismerős meglát, ő is regisztrálva van, nem? Az átverésről meg... mindenhol átverhetnek. Ha arra gondolsz, h hamis a regisztráció, vagy élőben csúnyább... Nyugi, ez nem Hollywood. :) Sok társkeresős randim volt már, és egyetlen egyszer volt, h tényleg túl jól sikerült kép volt fent a csajról, de az is ő volt. Ja és persze mindig időre ott volt a másik, ahol megbeszéltük (mondjuk a telszámát tudjad!).

Azt is célszerű elfogadni, hogy ez egy húspiac. A lányoknál különösen. Tessék normálisan kinézni és képet felrakni, akkor kapsz leveleket. Azon meg ne sírj, h sok a "jössz dugni" stílusú! A szortírozás a csajok sorsa, a pasiké meg, h a lányok b@sznak válaszolni a fél óra alatt összerakott, szívünk-lelkünk beleadott levélre. Ha pedig mindenképpen te akarsz keresgélni a pasik között, szerintem akkor sem nagyon kell levelet írj; a legtöbb helyen lehet kacsintást küldeni vagy hasonló baromságot. Ezzel jelezheted, h "írj öcsém". Ha nem ír, vagy nem érdekled, vagy tiszta idióta. :)

Ja és nehogy azt hidd, h ha találkozol valakivel, akkor ásó, kapa. MIND más lesz életben. Az oldal értelme, h megtaláld azt, akivel érdemes LEHET megismerkedni. Ha normálisan szelektálsz, MSN-en kipróbálod, akkor olyan emberrel nem fogsz találkozni, aki annyira gáz, h egyszer elmenni vele kávézni ne férne bele a dologba. Utána meg ennyi volt. :)

Eredményesség: kb. arra számolj, hogy ha rendesen szelektálsz, akkor azoknak a mondjuk 30%-ával össze tudsz jönni, akikkel találkozol. Összesen meg mondjuk egy 20-30 próbálkozásból lesz kapcsolat; azaz 1-2 hónapon belül találsz valakit.

2009. okt. 29. 01:26
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

(Gáz diszkóban ismerkedni? Gáz vonaton ismerkedni? Gáz akárhol ismerkedni?)

Dehogy. Valahol kell... miért ne lehetne ott vagy bárhol? És fura, hogy itt szinte csak negatív élmények vannak. Pedig nem egy tartós kapcsolat született már azokon az oldalakon.

Amúgy a társkeresőn kívül még rengeteg internetes felületen lehet ismerkedni, amik mondjuk nem kifejezetten társkeresők. Pl. chat vagy forumok. Nekem pl. a társkereső nem, de a chat bevált. :) Igaz, nagy véletlen egybeesések kellettek hozzá az biztos... :)

(társkereső oldalak nekem személy szerint a húspiac jelleg miatt nem tetszettek sose, de ettől még másnak működnek azok is)

2009. okt. 29. 02:02
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

na akkor egy tapasztalt pasi ír most neked.

több mint 6 éve ismerkedtem meg a párommal egy társkeresőn és azóta is együtt vagyunk.

a társkeresőnek az az előnye, hogy olyanokkal találkozol, akik szintén keresnek. a hátrányokról később.

tippek és tapasztalatok kiegészítésül az előttem válaszoló írásához:

ne adj túl sokat a képekre, mert a valóság más. egy fotó alapján nem látod, hogy mennyire szimpatikus az illető. hiányzik a mimika, a gesztikulálás, az a bizonyos szemrebbenés, amitől eldöntöd, hogy az illető bejön-e vagy nem.

ha én pl. észrevettem, hogy vki előre gyártott sablon levelet írt, akkor az azonnal kuka. ha vki viszont hivatkozott valamire a reglapszövegemből az már első körben nyert. és itt jön a egy fontos tipp: gyártsál magadnak egy olyan reglapot, ami eltér a többiektől és hozzád illik. az olyanok, hogy "xy vagyok z éves és keresem a páromat" vagy "egy olyan pasit keresek aki mellett nőnek érezhetem magam" ezektől kiütést kaptam. olvasgasd mások szövegét és gondold át, hogy miképp tudod egyedivé tenni a reglapodat.

én nagyon sokat fórumoztam, chateltem, mert itt gyorsak a reakciók, spontán írnak és jobban kijön a valós karakter, jobban lelehet venni az ember stílusából, hogy az megfelel-e neked. a levelezésnél sok ideje van válaszolni vagy akár előre gyártott sablonokat bemásolni.

sokan görcsösen keresnek és nem találnak. én anno csak lazán chateltem úgy is kezdtem neki, hogy nem akarok komoly kapcsolatot. ha ez lazaság megvan, akkor teljesen más a kisugárzásod.

ha vkivel találkozol, akkor előtte beszéljetek telefonon és ne csak két percet. ha vkivel telefonon nem tudsz kommunikálni, akkor személyesen sem fogsz. tehát ilyen emberekkel ne randizz és sok időt megspórolsz.(ezt nekem is meg kellett tanulnom).

biztonság:

randi mindig semleges helyen, tehát valamilyen kávézó. add meg egy barátnődnek az illető telefonszámát és (állítólagos nevét) ha vmi gond lenne. mindig értesíts egy barátot/barátnőt, hogy mikor kivel randizol. esetleg azt is megteheted, hogy 30 perccel a ra

randi kezdete után felhívatod magad és ha gáz a szitú, akkor menekülhetsz.

és ezek a hátrányok miatt kellenek. sajnos a normális emberek mellet elég sok a beteg vagy lelkileg sérült, aki csak szórakozik és soha nem fog randizni, vagy éppen csak ágyba akar vinni, mielőtt haza megy a feleségéhez. tehát sajnos van kamu. de ugyanúgy van sok normális értékes és értelmes ember is. csak nem olyan egyszerű őket azonnal kiszűrni.

de működik!!!

sok sikert! :)

2009. okt. 29. 02:17
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Én kifogtam egy normális pasit.....nagyon nagyon imádjuk egymást már 3és fél éve és remélem még jó sokáig:)

Azelőtt h megismertem volna én is leszóltam a társkereső oldalakat és amúgy sem én regisztráltam hanem az egyik barátnőm poénból, hogy elszórakozzunk...hát a szórakozásnak meglett az eredménye:)

2009. okt. 29. 07:31
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

azon kevesek közé tartozom, akik a neten találtak társat maguknak. Most vagyunk kétévesek, és jövőre lesz az esküvőnk! :)

Sok a fura figura a neten, de vannak, akik tényleg párt akarnak találni. Úgyhogy regisztrálni kell több oldalra is, és próba-szerencse! Nekem is voltak anno rossz randijaim, de végül révbe értem! :)

Sok sikert!

Mimi 26L

2009. okt. 29. 07:35
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Énis csatlakozom a szerencsések táborához! :)

Sok csalódás után 1 éve találtunk egymásra az egyik nevesebb társkeresőn. MSN-en kezdtünk el beszélni, én már akkor éreztem, hogy ebből tuti lesz vmi. Tali előtti nap írt egy smst, amiből én is tudtam, hogy komoly dolgot szeretne tőlem. Aztán másnap találkoztunk. Egy kis séta és beszélgetés után felmentünk hozzá...megtörtént a dolog. Mindketten beparáztunk utána, hogy vajon a másikunk akar-e többet. Páromnak ezután le kellett mennie vidékre, de vasárnap csak azért feljött, hogy találkozhassunk. Megbeszéltük a dolgokat, aztán 1 hét múlva apum behozott egy szál vörös rózsát a postaládából. Azt mondta, valaki oda szúrta nekem. Aznap taliztunk, nem mertem rákérdezni. Aztán este msnen végül elmesélte, hogy is volt az egész. Este fél 12kor idekommandózott a házunk elé (fekete ruhában), a kocsiját a sarkon hagyta és odatette a rózsát. Hozzáteszem, fél óra kocsiútra lakott akkor még tőlem, képes volt 60 km-t kocsikázni csak emiatt. Hihetetlenül jól esett. Elkezdtük egymást egyre jobban szeretni. Még mindig hihetetlenül szeretem, el se tudnám képzelni az életem nélküle. És ez fordítva is így van, rengeteg rossz dolgon átmentünk ezalatt az 1 év alatt, olyanokon, amit senkinek se kívánok és az átlag kapcsolatok tönkrementek volna ez idő alatt. De mi kitartottunk, mert nagyon szeretjük egymást! :) Tervezgetjük a továbbiakat, mi hogy lesz, esküvő, építkezés, gyerekek, stb. :)

Nah, azt hiszem nem írom le az egész életem, azért írtam le az én példámat, hogy lehet találni értékes embereket a neten is, mi akkor találtunk egymásra, amikor én már feladtam a reményt, hogy valaha is találok egy normális pasit! És akkor jött Ő, és itt is maradt nekem! :) :)

Sok szerencsét, és ne add fel! :)

2009. okt. 29. 10:01
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat. Még mindig nem jelentkeztem egy társkeresőre sem. Azt hiszem ezt nehéz lesz eldöntenem.

Amíg csak negatív vélemények voltak egy értelműnek tűnt. :)

Így viszont megint nem az. Ami persze nem baj.

Akik megtalálták az igazit, azoknak sok boldogságot.(akik nem, azoknak is)

2009. okt. 31. 20:52
 20/20 anonim válasza:
attól fűgg hogy milyen az a pasi én normális pasi vagyok!
2012. nov. 9. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!