Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz a társkereső oldal? És...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz a társkereső oldal? És vannak rajta normális pasik?

Figyelt kérdés
Szeretnék párt találni. De a munkám mellett nincs időm ismerkedni. Gondolkoztam tárkereső oldalakon, de nem mertem regisztrálni. Félek hogy meglát egy ismerős. Vagy hogy átver valaki...
2009. okt. 21. 01:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
79%

No, én egyszer regisztráltam, engem meg is talált egy ismerős. Mondjuk nőként könnyű helyzetben voltam, özönlöttek a "Szia, szex?" levelek a pasiktól. Nekem az volt a benyomásom, hogy elég igénytelenek ezek az oldalak, mert a legtöbben csak a képed nézik, és arra sem hajlandóak, hogy a bemutatkozószöveged elolvassák, vagy hogy egyáltalán kit és milyen célból keresel. Én pl. kifejezetten kértem, hogy ne urak írjanak, de lám... :) Azt meg, hogy hány akart belőle komoly kapcsolatot, egy kezemen meg tudom számolni.

Summa summarum, szerintem ezek sokkal inkább "partner"kereső oldalak, semmint társ. Volt egy ismerősöm, aki társkereső oldalon ismerkedett meg a barátjával, akivel több, mint két évig együtt volt, de az a pasi minden volt, csak normális nem. :)

2009. okt. 21. 07:51
 2/20 anonim ***** válasza:
80%
Gáz a társkereső, nem sok értelmes ember van rajta, de annál több kanos idióta. Próbáld ki, nekem nem jött be pedig férfi vagyok. Aki meg komoly azt le se szarják, én is fent voltam férfiként ilyenen. Nem sok az értelmes ember, a nők meg válogatnak nagyon, főleg kiváncsiak. Viszont van + példa is gondold meg.
2009. okt. 21. 08:58
 3/20 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2009. okt. 21. 09:00
 4/20 anonim ***** válasza:
81%

A nagy őt ne ott keresd. Én is pórul jártam.

Tele van fas*zagyú kanos idi*ótával....

Talán 1000-ből van egy aránylag normális.

2009. okt. 21. 09:34
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Tehetsz vele egy kísérletet, de ne várj sokat! Én sem értettem, hogy mi a baj a leveleimmel, a szöveghasználatommal, ezért készítettem egy kamureget, hogy lássam más hogy csinálja. Hát ott padlót fogtam: én még frankón összeraktam egy levelet, más két-három szóban(!), esetleg egy hevenyészett mondatban próbáld közeledni, de volt egy olyan kopasz nagydarab fazon is, aki mondván vannak klubjai Egerben meg Ausztriában, szívesen ajánlana munkát, mert pont ilyen lány kellene mint én. (A képet google-ról szedtem.) Túl nagy a merítés, a nők meg sokszor nem is foglalkoznak az íróval, ők is először a képet nézik meg (tisztelet a kivételnek), és ha az nem szimpatikus akkor viszlát. (Jómagam egyébként sose a képekkel kezdtem, akármilyen hosszú bevezetőt is írt egyik-másik lány, mivel abból többet le lehet szűrni, másrészt nem farokdíszt kerestem, hanem egy társat.)

Próbálkozz, de ne várj sokat! Azért remélem találsz majd valakit!

2009. okt. 21. 22:47
 6/20 anonim válasza:
100%

Úgy kb. 2 hete regiztem a webrandihoz, és a második napon egy csajtól kaptam egy levelet, hogy szavazzak már rá, és írt egy linket ahol megnézhetem a képeit, hát csak meztelen képeket találtam róla azon a linken, egy 19 éves bp-i csaj volt(meg kell hagyni egy éjszakára bejött volna). Na, de komolyan! Nekem az nem fér a fejembe, hogy minek kell ilyenformán megmutatnia magát meztelenül mindenkinek? Az ilyen csajok a k**va karrierjük beindítását remélik ettől?

Ez előtt is 1 éve egyik-másiknál voltam, de ahogy már előttem írták a csajok 99%-a csak önbizalom növelésből regisztrálja magát ilyen helyekre, vagy totál kamu az egész. Ez a tapasztalatom máig. És már tudom, hogy társkeresőbe teljesen felesleges regisztrálni, vannak mindenhol kivételek, az lesz az a bizonyos 1%.

Nekem inkább a spontán ismerkedés jön be élőben. Sokkal izgalmasabb.

29F

2009. okt. 22. 21:13
 7/20 A kérdező kommentje:

Azt hiszem túl sok a negatív tapasztalat. Viszont a pasik nagy része le sem mer szólítani. Megbámulnak, szépen vigyorognak, és ennyi. A baráti körömből pedig nem szeretnék párt.

20 éves Lány vagyok.

2009. okt. 28. 23:02
 8/20 anonim ***** válasza:
Írj privit beszélgessünk:)
2009. okt. 28. 23:05
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Nos én is reggelve vagyok (20/F). De nekem sem jók a tapasztalataim. Volt úgy hogy 1 A4-es oldalnyi bemutatkozást írtam levélben valakinek, mert szimpatikus volt, de meg sem nézte az adatlapomat, sőt a levél is olvasatlan maradt. De ha elolvassák, akkor sem jövök be nekik. Valahogy túl "régimódi" vagyok. ÉS túlságosan normális kapcsolatot szeretnék.
2009. okt. 28. 23:11
 10/20 kolosszus22 ***** válasza:

Valóban rengeteg idióta van az ilyen oldalakon, de amiatt kár aggódni, hogy meglát egy ismerős, mivel ha észrevesz akkor nyilván ő is fennt van az oldalon, ilyesformán pedig nincs miért szégyenkezni, meg persze amúgy sem. Én is fennt voltam ilyen egy-két ilyen oldalon, de nem jött be nagyon. Jóképű, megnyerő fickó vagyok, de a fennt levő nők többsége is magától elszállt p*csa(azokra értem akik kinéznek valahogy). Én egy szép,csinos, értelmes lányt akartam keresni, de ilyenekből nem sok akad.

22/F

2009. okt. 28. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!