Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket melyik fiú vonzana jobban?
Figyelt kérdés
a.)motoros b.)focista fiúk?
(motoros)
sportos testalkattal helyes is..
(focista)
szint úgy sportos de nem annyira helyes
2013. júl. 18. 22:47
11/14 anonim válasza:
Magyarországon nincsenek focisták...
12/14 Ywerd válasza:
Jellemző hogy a motort linkelte be a hölgy,nem a pasiját.És akkor mondjátok hogy a nők nem arra mennek hogy lóvés pasijuk legyen,egy ilyen motor nem két fillér :) (jó tudom tudom fontos hogy biztonságban érezze magát mellette és az anyagi biztonság sokaknak fontosabb,mint maga a férfi unblokk)
De már maga a kérdésfelvetés is érdekes: motoros vagy focista.Ez olyan mint hogy szőke és kék szemű legyen.Külső tulajdonságok alapján megítélni a másikat sokat elárul a személyiségedről.Nem az érdekel hogy megbízható,normális,intelligens,férfi legyen :)
13/14 A kérdező kommentje:
Ywerd én vagyok a motoros és férfi..
2013. júl. 19. 09:13
14/14 anonim válasza:
Szerintem inkább focista, nekem jobban bejönnek a sportosabb srácok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!