Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van az a típusú pasi aki tudja mikor mit akar hallani a lány?
Fura volt ez az egész. Néha akart engem, máskor nem. Eleinte nyalizott, nyálas is volt, sokszor már túúúúlzás volt amiket mondott. Aztán vissza vett magából, normális típus lett, olyan aranyos fiú szerűség. Na arra haraptam rá. Érdekes módon mindig tudta mit akarok hallani, hogy én különleges vagyok és ő mennyire boldog hogy találkozhat velem, és mikor nem lát mennyire hiányzom neki.
Van ilyen pasi típus aki ennyire rá tud tapintani arra hogy mit akar a lány?
Sajnos vannak... sose lehet tudni, hányadán állsz velük!
Nekem csak az a férfi, aki nem kedves, hanem JÓ! tudnia kell, mi a jó, és kell tudnie ellentmondani annak, aki a jó ellen van. A nőnek is mondjon ellent, ha téved! A kedves ember, aki mindig azt lesi, hogy mit akarnak hallani tőle, az puha gerincű... az nem áll ki senki mellett, semmi érdekében, mert mindig azt lesi, hogyan feleljen meg... bólogatójános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!