Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van az a típusú pasi aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van az a típusú pasi aki tudja mikor mit akar hallani a lány?

Figyelt kérdés

Fura volt ez az egész. Néha akart engem, máskor nem. Eleinte nyalizott, nyálas is volt, sokszor már túúúúlzás volt amiket mondott. Aztán vissza vett magából, normális típus lett, olyan aranyos fiú szerűség. Na arra haraptam rá. Érdekes módon mindig tudta mit akarok hallani, hogy én különleges vagyok és ő mennyire boldog hogy találkozhat velem, és mikor nem lát mennyire hiányzom neki.

Van ilyen pasi típus aki ennyire rá tud tapintani arra hogy mit akar a lány?

2013. júl. 18. 20:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen. Tapasztalatból tudom, hogy a legtöbb lány ugyanazt akarja hallani, csak máshogy előadva. Azt pedig, hogy hogyan szeretné hallani, a stílusából, ízléséből ki lehet logikázni. A plázacica partykrvának nem fogok rózsát venni, az aranyos, intelligens lányt pedig nem viszem el kocsmázni.
2013. júl. 19. 15:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Sajnos vannak... sose lehet tudni, hányadán állsz velük!

Nekem csak az a férfi, aki nem kedves, hanem JÓ! tudnia kell, mi a jó, és kell tudnie ellentmondani annak, aki a jó ellen van. A nőnek is mondjon ellent, ha téved! A kedves ember, aki mindig azt lesi, hogy mit akarnak hallani tőle, az puha gerincű... az nem áll ki senki mellett, semmi érdekében, mert mindig azt lesi, hogyan feleljen meg... bólogatójános.

2013. júl. 24. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!